Huis > K > Kunnen Andere Mensen Zien Wat Je Liked Op Instagram?

Kunnen andere mensen zien wat je liked op Instagram?

Het is onmogelijk om je profielbezoeken op Instagram te zien. De app houdt je bezoekersaantallen niet bij. Wel kun je via de likes en reacties zien wie je foto's of filmpjes bekijkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Waar kan ik mijn vind-ik-leuks vinden op Facebook?

De pagina's die je leuk vindt, worden weergegeven in het gedeelte Info van je profiel onder Vind-ik-leuks. Een bericht dat je op een pagina leuk hebt gevonden, wordt mogelijk weergegeven in het nieuwsoverzicht. Je kunt worden weergegeven op de pagina die je leuk hebt gevonden of in de advertenties over die pagina.
Waar kan ik mijn vind-ik-leuks vinden Facebook?
De locatie van pagina-vind-ik-leuks bekijken:
  1. Klik vanuit het nieuwsoverzicht in het linkermenu op Pagina's.
  2. Ga naar je pagina.
  3. Klik in het linkermenu op Statistieken.
  4. Klik links op Vind-ik-leuks.
  5. Selecteer een begin- en einddatum om de gewenste periode weer te geven.
  6. Scrol omlaag naar Locatie van pagina-vind-ik-leuks.

Je kunt ook vragen wie kan zien waar ik op reageer op facebook?

Om te zien wie uw reactie op Facebook kan zien, klikt u op de publieksselector naast de knop "Posten". Uw publiek is standaard ingesteld op "Vrienden". Als u wilt wijzigen wie uw reactie kan zien, klikt u op de publieksselector en selecteert u een publiek (bijvoorbeeld "Openbaar", "Vrienden van vrienden", "Alleen ik"). Bovendien, kun je zien hoe vaak iemand je story bekijkt? Er is geen manier om te zien hoe vaak iemand uw verhaal bekijkt. De enige manier om te zien hoeveel mensen je verhaal hebben bekeken, is te kijken naar het aantal mensen dat het heeft bekeken in de analytics van je verhaal.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Men kan zich ook afvragen: hoe zie je of iemand je verzoek heeft geweigerd op instagram?

Scroll hiervoor simpelweg naar beneden tot je Connecties bereikt. Hier kun je op huidige volgverzoeken klikken, waar je ziet welke accounts jouw verzoek (nog) niet hebben geaccepteerd.
Wat zegt de volgorde van kijkers op Instagram?
Het heeft allemaal te maken met hoe actief je zelf bent en met wie je het meest in contact komt," zegt Julian. Meer nog, hoe vaker je iemand zijn profiel bekijkt, ook al like je geen foto's, hoe groter de kans dat die persoon bovenaan komt te staan in jouw lijst.

Kan je zien wie je verhaal op Instagram bekijkt?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken.
Hoe hoogtepunt verbergen?
Zoek onder Profiel bewerken naar het hoogtepunt dat je wilt bewerken of verwijderen, tik erop en houd het ingedrukt. Tik op Hoogtepunt verwijderen en vervolgens op Verwijderen om het verhaal uit Hoogtepunten te verwijderen of tik op Hoogtepunt bewerken om meer foto's of video's aan je verhaal toe te voegen.

Men kan zich ook afvragen: hoe verhaal toevoegen aan hoogtepunt?

Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tik op . Als je niet ziet, tik dan op Hoogtepunten. Tik om het verhaal of de verhalen die je wilt toevoegen aan je hoogtepunten te selecteren en tik op Volgende.

Door Adrienne

Vergelijkbare artikelen

Wat is de maximaal te overbruggen lengte van een UTP netwerk zonder gebruik te maken van hulpapparatuur? :: Waarom kan ik mijn likes niet zien op Instagram?
Handige links