Huis > W > Wat Is Een Vertaalcomputer?

Wat is een vertaalcomputer?

Met een vertaalcomputer of zakformaat vertaaltoestel kan je eenvoudig en direct in 155+ talen vertalen én communiceren of live gesprekken voeren in vele talen zoals o.a. het Nederlands, Frans, Pools, Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Russisch, Arabisch, Turks, Zweeds, Chinees, Filipijns, Noors, Thais en 130+ overige

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt vertaalcomputer?

De vertaler luistert naar de spreker en speelt de vertaling in real time af. De gesproken en vertaalde tekst zijn te zien op het 2 inch kleurenscherm. De sprekende vertaalcomputer werkt op zichzelf.

Mensen vragen ook: hoe moet ik google translate gebruiken?

Woord of stuk tekst vertalen

  1. Open de app Translate.
  2. Tik zonodig op Beginscherm.
  3. Geef linksboven in welke taal u tekst invoert.
  4. Blader door de lijst met talen en tik op een taal.
  5. Geef op dezelfde manier rechtsboven aan naar welke taal vertaald moet worden.
  6. Tik in het veld met 'Geef tekst op'.
Hoe kan ik een taal herkennen? Google Translate-app kan taal op camerabeeld automatisch herkennen en vertalen. De functie om beeld van de camera live te vertalen in de app van Google Translate krijgt de optie om de taal automatisch te herkennen. Die optie is er al jaren voor tekst, maar werkte tot nu toe nog niet met beeld.

Hoe Google Translate downloaden?

Om Google Translate te downloaden kan men naar de Google Translate website gaan en op de "Download" knop klikken. Dit zal de Google Translate app downloaden op de computer van de gebruiker. Hoe website vertalen met Google Translate? Er zijn twee manieren waarop u een website kunt vertalen met Google Translate. De eerste manier is om de Google Translate website te gebruiken. Ga hiervoor naar de Google Translate website en voer de URL van de website die u wilt vertalen in het vakje "Voer de URL van de te vertalen pagina in". Selecteer vervolgens de taal waarin u de website wilt vertalen in het dropdown menu "Vertalen naar". Klik tenslotte op de knop "Vertalen".
De tweede manier om een website te vertalen met Google Translate is via de Google Chrome webbrowser. Ga hiervoor naar de website die u wilt vertalen en klik op het pictogram "Opties" in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de optie "Meer hulpmiddelen" en selecteer "Pagina vertalen". Selecteer ten slotte de taal waarin u de website wilt vertalen uit het uitklapmenu.

Is Google Translate betrouwbaar?

Sinds het begin van de woord-voor-woordvertaling is Google Translate nu tot 60% nauwkeuriger, maar kan het nog steeds geen professionele freelance vertaler vervangen. Dus, hoe was je dag vertalen? Goed, hoe was je dag? Good. How was your day?

Hoe volledige tekst vertalen?

Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint

  • Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  • Selecteer Controleren > Vertalen.
  • Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  • Selecteer Invoegen.
Dus, hoe kan je een website vertalen? Als je een website wilt vertalen, heb je eerst een aantal dingen nodig:
- Een vertaalprogramma of een online vertaaldienst
- De website die je wilt vertalen
- De taal(en) waarin je de website wilt vertalen
Het vertalen van een website kan een tijdrovend karwei zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste hulpmiddelen hebt. Als je niet zeker weet hoe je een website moet vertalen, kun je altijd contact opnemen met een professioneel vertaalbureau.

Dienovereenkomstig, is het vertaald of vertaalt?

Volgens de regels van de taal is het juist om te zeggen dat iets 'vertaald is'. Het woord 'vertaald' is het werkwoord van de tweede persoon enkelvoud en het woord 'is' is het werkwoord van de derde persoon enkelvoud.

Door Brote Orrison

Wat is het beste videobewerkingsprogramma? :: Wat is een goede gratis vertaal app?
Handige links