Huis > W > Wat Is Een Sleutel Bij Google Authenticator?

Wat is een sleutel bij Google Authenticator?

Beveiligingssleutels kunnen worden gebruikt met verificatie in 2 stappen om hackers uit je Google-account te houden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe kan ik mijn Microsoft-account herstellen?

1.Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen

  1. Ga naar Uw account herstellen en typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-naam waarmee u zich aanmeldt.
  2. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode wilt ontvangen.
  3. Typ de gevraagde gegevens en selecteer Code verzenden.
Dienovereenkomstig, waarom werkt windows hello niet meer? Door te controleren of er Windows updates zijn worden de problemen met Windows Hello mogelijk verholpen. Selecteer Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Controleren op updates.

Hoe verander ik mijn Microsoft-account wachtwoord?

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account moet wijzigen, kunt u dat op verschillende manieren doen.
Als u uw huidige wachtwoord kent en het in iets nieuws moet veranderen, kunt u dit direct op de inlogpagina voor uw Microsoft-account doen. Voer uw e-mailadres en huidige wachtwoord in en klik vervolgens op de link "Wachtwoord wijzigen". Vervolgens wordt u gevraagd uw nieuwe wachtwoord twee keer in te voeren.
Als u uw huidige wachtwoord niet meer weet, moet u het opnieuw instellen. Ga hiervoor naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord voor Microsoft-accounts en voer het e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld. U krijgt dan een wachtwoordherstelcode toegestuurd op het e-mailadres uit het bestand. Zodra u die code hebt, kunt u die samen met uw nieuwe wachtwoord invoeren op de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met Microsoft Support. Kan Windows Hello niet verwijderen? Als je moeite hebt met het verwijderen van Windows Hello, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Zorg er ten eerste voor dat u bent aangemeld als beheerder. Als u niet bent aangemeld als beheerder, kunt u Windows Hello niet verwijderen. Ten tweede, probeer de Microsoft Fix It tool te gebruiken om Windows Hello te verwijderen. Dit hulpprogramma is te vinden op https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058. Nadat u het Microsoft Fix It-hulpprogramma hebt gedownload en uitgevoerd, start u uw computer opnieuw op en probeert u Windows Hello opnieuw te verwijderen. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Microsoft Support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Wat dit betreft, wat is een hello pincode?

Een Pincode (Microsoft Windows Hello Login Personal Identification Number) is een eenvoudig te onthouden geheime aanmeldingscode. Hoe verwijder je een Microsoft account van je laptop? Selecteer Start> Instellingen> Accounts> e-mailaccounts & accounts. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. Selecteer Ja om uw acties te bevestigen.

Hoe verbind ik mijn laptop met hotspot?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Mobiele hotspot. Voor Mijn internetverbinding delen vanaf kiest u de internetverbinding die u wilt delen. Selecteer Bewerken > voer een nieuwe netwerknaam en een wachtwoord in > Opslaan. En nog een vraag, hoeveel data verbruikt een hotspot? Een hotspot verbruikt ongeveer 1 GB data per uur.

Vervolgens, kan je chromecast verbinden met hotspot?

Yes, you can connect your Chromecast to a hotspot. To do this, you'll need to make sure that your hotspot is turned on and that your Chromecast is connected to the same network. Once you've done this, you should be able to cast your content from your device to your Chromecast.

Door Reviere Maize

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je de beveiligingssleutel voor netwerk? :: Wat is aanmelden met beveiligingssleutel?
Handige links