Huis > W > Wat Is Een Bezel Laptop?

Wat is een bezel laptop?

Bezels op displays

In de technische wereld zijn bezels de grens tussen het display van een apparaat en het fysieke frame. Bezels zijn een van de belangrijkste overwegingen geworden als het gaat om het ontwerpen van elektronica.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, wat is de bezel van een horloge?

De bezel (of lunette) is een metalen of kunststoffen frame waarin het horlogeglas zit geklemd. Bij sommige horloges is deze voorzien van een ring rond het horlogeglas. Trouwens, wat is de lunette? Een lunet is een klein vestingwerk met twee schuine, naar buiten gerichte zijden (facen genoemd) en twee naar achter gerichte zijden (flanken). De keel is open of op een eenvoudige wijze afgesloten door een borstwering of een muur met schietgaten.

Wat is de lunette van een horloge?

Een horlogebeugel is de buitenste ring rond de wijzerplaat. Hij is meestal van metaal, maar kan ook van plastic, hars of andere materialen zijn. De bezel kan effen of versierd zijn en kan markeringen bevatten die worden gebruikt voor de tijdmeting of andere doeleinden. Hoe noem je de onderdelen van een horloge? De onderdelen van een horloge zijn de wijzerplaat, de wijzers, het bandje en het uurwerk.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Hoe werkt een duik horloge?

Je draait de duikring zover totdat hij gelijk staat met de minutenwijzer. Tijdens het duiken en zodra je na je duik weer boven bent, kun je op je horloge zien hoe lang je hebt gedoken. Ook erg handig wanneer je weet voor hoeveel minuten aan zuurstof je nog hebt. Welk horloge moet ik kopen? Overige tips voor het kopen van een horloge

  • Koop het horloge waar je hart sneller van gaat kloppen. Dan weet je dat je de goede keuze maakt.
  • De wijzerplaat moet tijdloos zijn.
  • Laat de investeringswaarde niet overheersen.
  • Kies een horlogebandje wat bij je past.
  • Koop niet te snel.

Wat is een Movement horloge?

Mechanisch horloge

Door het opwinden ontstaat er spanning op de veer en geeft hij energie aan de tandwielen die het tijdsmechanisme in gang zetten. Om er zeker van te zijn dat hij altijd loopt, moet een mechanisch horloge dus regelmatig worden opgewonden.
Wat is een index wijzerplaat? Een indexdial is een apparaat dat op een werkbank of in een machine wordt gemonteerd en waarmee de juiste positie van een bewerkt oppervlak of gereedschap kan worden bepaald. Het apparaat bestaat uit een wijzerplaat met daarop een aantal lijnen of markeringen die overeenkomen met de verschillende posities van het bewerkte oppervlak of het gereedschap. De wijzerplaat kan worden afgesteld zodat de gewenste positie precies in lijn staat met de wijzers van de wijzerplaat.

Daarvan, wat is een chronograaf horloge?

Een chronograaf is een horloge met een stopwatchfunctie. Deze functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om tijd met een hoge nauwkeurigheid te meten. De meeste chronografen hebben ook een tachymeter, wat de gebruiker in staat stelt om de gemiddelde snelheid over een bepaalde afstand te berekenen.

Door Monafo Milosevich

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een 24-uurs horloge? :: Wat is de lunette van een horloge?
Handige links