Huis > W > Wat Is Het Bingen?

Wat is het Bingen?

bingedrinken; grote hoeveelheden alcohol (of drugs) innemen. In het Engelse taalgebied wordt 'to binge' voor het drinken van grote hoeveelheden alcohol al gebruikt sedert 1886. Volgens sommige bronnen zou het woord afgeleid zijn van het Duitse 'benetzen' (bevochtigen).

Lees verder

Hoe heet een film die laat zien wat aan een serie voorafgaat?

Prequel is een porte-manteauwoord van het Latijnse prae of pre, wat voor/vooraf betekent, en het Engelse sequel, van het Latijnse sequella (vervolg). Welke serie Bingewatchen? – 10 Netflix series om te bingewatchen –

  • Gomorra. Een rauw-realistisch beeld van de maffiawereld in Napels.
  • The Sinner. Wie van verrassende en onvoorspelbare series houdt waarin je zelf continue op een dwaalspoor gezet wordt.
  • Trapped.
  • Black Lake.
  • The Crown.
  • The Stranger.
  • Johan Falk.
  • Missing (Saknad)

Waarom heet het Bingewatchen?

Bingewatching verwijst naar de praktijk van het snel achter elkaar bekijken van meerdere afleveringen van een televisieprogramma. De term is afgeleid van het woord "binge", dat verwijst naar overmatig eten of drinken. Het woord "binge" wordt vaak gebruikt in een negatieve context, zoals wanneer iemand binge eet of binge drinkt. In de context van bingewatching wordt de term echter gebruikt om een positieve ervaring te beschrijven. Wanneer iemand een tv-programma eet, doet hij dat meestal omdat hij van het programma geniet en er zoveel mogelijk van wil zien. Bovendien, wat is de beste serie van netflix? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Enkele populaire Netflix-series zijn "Orange is the New Black," "House of Cards," "Breaking Bad," en "Narcos."

Wat een binken?

BINKEN, (hinkte, heeft gebinkt), (gew.) zijn tijd verlummelen; — (van werkvolk) een dag of een deel ervan, niet werken, Maandag houden; — (van scholieren) heimelijk de school verzuimen. Wat is Gebinged? Allereerst de terminologie: de verklaring gaat over bingers (binge-racers) die een gehele serie wegkijken binnen 24 uur na zijn verschijning. Dat zijn niet alleen journalisten die voor dag en dauw een stuk tikken over die nieuwe release – er zijn in totaal zo'n 8.4 miljoen mensen die hun serie op deze manier bekijken.

Dienovereenkomstig, wat wordt bedoeld met een cliffhanger?

Een cliffhanger is een enerverende afloop van een scène, hoofdstuk of voorstelling waarbij de plot nog niet volledig wordt afgerond. Op deze wijze wordt de spanning vergroot en wordt het publiek nieuwsgierig gemaakt naar het vervolg. Hoe heet een serie van films? Een serie films wordt een franchise genoemd.

Dit in overweging nemend, wat is een prequel en wat is een sequel?

Een prequel is een verhaal dat plaatsvindt in een tijd voor het hoofdverhaal en kan daarmee het verhaal verklaren of aanvullen. Een sequel is een verhaal dat plaatsvindt na het hoofdverhaal en daarmee het verhaal kan voortzetten of verder uitdiepen.

Door Iolenta

Wat is een leuke romantische serie op Netflix? :: Hoe installeer ik Bing?
Handige links