Huis > I > Is Bixby Nodig?

Is Bixby nodig?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

En nog een vraag, wat doe je met bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung, Bixby maakt het mogelijk om via (spraak)opdrachten je telefoon te besturen. Bixby is te vergelijken met Siri van Apple een Google Assistent, maar dan nog uitgebreider. Kan telefoon niet uitschakelen door Bixby? 1) Open Bixby Home door op de Bixby-knop te drukken of door naar het meest linkse startscherm van je Galaxy-toestel te vegen. 2) Tik op het instellingen-tandwiel aan de bovenkant van het scherm. 3) Tik bovenaan het scherm op de schakelaar om uit te schakelen dat Bixby Home opent wanneer je de Bixby-knop indrukt.

Kan Samsung a50 niet uitzetten door Bixby?

Er zijn een paar manieren om Bixby uit te schakelen op je Samsung A50:
1. Ga naar Instellingen > Apps > Bixby en schakel de opties "Bixby Key" en "Bixby Voice" uit. Dit zal voorkomen dat Bixby per ongeluk of opzettelijk wordt geactiveerd.
2. U kunt Bixby Home ook uitschakelen door naar Instellingen > Bixby te gaan en de optie "Bixby Home" uit te schakelen.
3. Als u Bixby volledig wilt uitschakelen, kunt u dit doen door de Bixby-app te verwijderen. Dit zal echter ook al uw Bixby-gegevens verwijderen, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up maakt. Dus, hoe zet je de bixby knop uit? Er zijn een paar manieren om de Bixby-knop uit te schakelen:
1. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > Bixby-toets en zet de schakelaar op uit.
2. Ga naar Bixby Home en veeg naar links tot u het instellingswiel ziet. Tik erop en selecteer Bixby-toets uitschakelen.
3. Als je een Samsung Galaxy S8, S8+ of Note8 gebruikt, kun je ook lang op de Bixby-toets drukken om het Bixby-instellingenmenu op te roepen. Vanaf hier kun je de schakelaar op uit zetten.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Dienovereenkomstig, kan samsung a51 niet uitzetten?

Houd het volume omlaag en de zijtoetsen tegelijkertijd een seconde ingedrukt. Deze actie start het power-menu. Tik op het pictogram 'Uitschakelen' om uw Samsung Galaxy A51-smartphone uit te schakelen. Kan Samsung free niet gebruiken? Samsung Free uitschakelen op Samsung-telefoons

Stap 1: Ontgrendel je Samsung-telefoon en ga naar het startscherm van de Samsung One UI. Stap 2: Druk lang op het startscherm en veeg naar rechts. Stap 3: U kunt Samsung Free uitschakelen. Zet het uit en geniet van je One UI-ervaring zonder Samsung Free.

Bovendien, waar zit de bixby knop?

Ga naar Instellingen> Geavanceerde functies> Bixby-sleutel. Hier vind je de opties om een van de functies van de Bixby-knop te wijzigen - dus je kunt een enkele keer drukken of twee keer drukken om een app naar keuze te starten. Hoe zet ik mijn telefoon uit? Om je telefoon uit te zetten, druk je op de aan/uit-knop aan de bovenkant van het toestel. Houd de knop ingedrukt totdat het scherm zwart wordt en het toestel uitgaat.

Welke taal is Bixby?

Bixby is een stemassistent die door Samsung is ontwikkeld. Bixby is gebaseerd op een eigen kunstmatige intelligentie-engine die door Samsung is ontwikkeld. De Bixby-stemassistent is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Braziliaans-Portugees, Russisch, Koreaans en Chinees.

Door Zohar

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn Samsung niet meer uitzetten? :: Hoe download je Bixby?
Handige links