Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Laptop Blauw Beeld Geeft?

Wat moet je doen als je laptop blauw beeld geeft?

Een oververhitte computer (of processor) kan zowel een blauw scherm als een zwart scherm veroorzaken. U kunt het beste de computer afsluiten en wachten tot de computer afgekoeld is. Dan kunt u de computer weer opstarten. Uiteraard zult u vervolgens moeten voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe lang duurt een blue screen?

Dit duurt ongeveer 6 minuten. Waarom blue screen? BSOD Oorzaak

Een BSOD (Blue Screen Of Death) is een scherm die je krijgt wanneer er iets heel ernstigs met Windows gebeurd is. Maar dit kan echt vele, vele oorzaken hebben, namelijk van incompatible drivers tot malware tot defecte hardware. Het wordt een zoekplaatje om uit te zoeken wat de oorzaak van de BSOD is.

Je kunt ook vragen waarom windows stopcode?

De Windows "stopcode" is een foutmelding die wordt weergegeven wanneer het Windows-besturingssysteem een kritieke fout tegenkomt. De stopcode is een hexadecimale waarde die het type fout weergeeft dat is opgetreden. De stopcode kan worden gebruikt om de fout op te sporen en de oorzaak van het probleem te bepalen. Daarvan, waar vind ik systeemherstel in windows 10? Systeemherstel bevindt zich in het venster Systeemeigenschappen. Volg deze stappen om Systeemherstel te openen:
1. Open het Configuratiescherm.
2. Klik op Systeem en beveiliging.
3. Klik onder het kopje Systeem op de link Systeembeveiliging.
4. Klik in het venster Systeemeigenschappen op de knop Systeemherstel.
5. Klik op de knop Volgende om verder te gaan.
6. Kies het herstelpunt dat u wilt gebruiken en klik op de knop Volgende.
7. Klik op de knop Voltooien om het proces te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dienovereenkomstig, hoe crasht een laptop?

De meest voorkomende oorzaken van trage, hikkende of vastlopende computers zijn:

  1. De laptop of pc wordt te warm.
  2. Bug(s) in een bepaald softwareprogramma.
  3. Een of meer problemen met het Windows-register.
  4. Een probleem met de harde schijf.
  5. Virussen en andere malware.
Je kunt ook vragen hoe kom ik in de veilige modus? Druk op Windows -toets + R (dwing Windows om elke keer dat u de pc opnieuw opstart in de veilige modus te starten)
  1. Druk op de Windows -toets + R.
  2. Typ msconfig in het dialoogvenster.
  3. Selecteer het tabblad Opstarten .
  4. Selecteer de optie Veilig opstarten en klik op Toepassen .

Wat moet je doen als je computer crasht?

Reboot een vastgelopen computer

Om een vastgelopen computer te herstarten drukt u op de aan en uitknop opnieuw en ingedrukt houden totdat de computer wordt uitgeschakeld. Zodra de computer is uitgeschakeld, wacht een paar seconden en zet de computer weer aan zodat de computer zich weer normaal kan opstarten.
Kan Windows niet starten? Als je Windows niet kunt opstarten, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een probleem is met de hardware of dat de bootloader is beschadigd. In sommige gevallen kan het helpen om de computer opnieuw op te starten in de veilige modus. Als dat niet werkt, kan je proberen om het opnieuw op te starten met behulp van de opstartschijf of -USB. Als dat ook niet werkt, kan het zijn dat je het besturingssysteem moet herstellen of opnieuw installeren.

Wat te doen bij blauw scherm Windows 10?

Als je een blauw scherm ziet in Windows 10, dan is er iets mis met je pc. Je moet eerst proberen om je pc opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, dan kun je proberen om je pc in veilige modus te starten. Als je pc in veilige modus kan opstarten, dan is er waarschijnlijk iets mis met een driver of een app die je hebt geïnstalleerd. Je kunt proberen om je pc in de fabrieksinstellingen te herstellen. Als dat niet werkt, dan kun je contact opnemen met de support.

Door Bibbie

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent automatisch herstel voorbereiden? :: Wat moet je doen als je pc niet meer opstart?
Handige links