Huis > K > Kan Je Blauwe Vinkjes Per Persoon Uitzetten?

Kan je blauwe vinkjes per persoon uitzetten?

Blauwe vinkjes uitzetten op Android-toestel

Tik op Instellingen. Tik op Account. Tik op Privacy. Tik helemaal onderaan achter 'Leesbewijzen' op het selectiehokje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Hoe kun je zien of iemand je WhatsApp bericht heeft gelezen?

Berichtinformatie. Voor elk bericht dat je stuurt, kun je een scherm met berichtinformatie openen. Hierop staat aangegeven wanneer je bericht is afgeleverd en wanneer de ontvanger het bericht heeft gelezen of afgespeeld. Bovendien, waarom leesbewijzen uitzetten? Heb je liever dat de afzender van een bericht NIET kan zien wanneer jij het bericht hebt gelezen? Dan kan je 'Leesbewijzen' uitschakelen, zodat de afzender geen blauwe vinkjes te zien krijgt wanneer jij zijn of haar bericht hebt gezien.

Hoe kun je WhatsApp berichten lezen zonder dat de vinkjes blauw worden?

WhatsApp-berichten kunnen worden gelezen zonder dat de vinkjes blauw worden door leesbevestigingen uit te schakelen in het instellingenmenu. Hierdoor kan de afzender niet zien wanneer zijn berichten zijn gelezen. Wat zien anderen als je WhatsApp verwijderd? Als je WhatsApp verwijdert, wordt je account verwijderd en wordt je telefoonnummer uit de WhatsApp-dienst gehaald. Je WhatsApp-chats worden ook verwijderd. Andere WhatsApp-gebruikers kunnen je profielinformatie, zoals je profielfoto en status, niet meer zien.

Gerelateerde artikelen

Wat betekenen 2 vinkjes in Signal?

Het bericht is afgeleverd op het apparaat van de ontvanger. Als u het gesprek hebt geopend en het bericht hebt weergegeven, wordt het gemarkeerd als gelezen.

Vervolgens, kan je laatst gezien op whatsapp uitzetten?

Tik in het menu dat verschijnt op Account en vervolgens op Privacy. Bij de regel 'Laatst gezien' selecteer je nu wie die informatie mag zien. Pas de privacy-instellingen van WhatsApp aan als je wilt verbergen wanneer je voor het laatst gezien bent online. Dus, hoe kan je zien of een bericht gelezen is? Een wit vinkje in een blauwe cirkel betekent dat de persoon Messenger heeft geopend sinds je het bericht hebt verzonden, maar ze het nog niet hebben gelezen. Wanneer de profielfoto van de persoon in een kleine cirkel onder het bericht wordt weergegeven, weet je dat het bericht is gelezen.

Kan iemand meelezen met WhatsApp?

Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger. Waarom worden sommige vinkjes niet blauw? Sommige aanvinkvakjes worden niet blauw omdat ze niet zijn aangevinkt.

Vervolgens, waarom blauwe vinkjes uitzetten?

De blauwe vinkjes geven aan wanneer een gebruiker online is. Soms is het handig om deze uit te zetten, bijvoorbeeld als je wilt voorkomen dat mensen weten wanneer je online bent.

Door Pen Parkman

Vergelijkbare artikelen

Waarom blauwe vinkjes uitzetten iPhone? :: Wat betekent 1 in WhatsApp?
Handige links