Huis > H > Hoe Zet Ik De Blauwe Vinkjes Weer Aan?

Hoe zet ik de blauwe vinkjes weer aan?

Niemand ziet jouw blauwe vinkjes, jij ziet de blauwe vinkjes van anderen ook niet. Android: Druk rechtsbovenin op het symbool met de drie puntjes om naar het menu te gaan --> Account --> Privacy. Vink leesbewijzen uit. iOS: Druk in de balk onderin je scherm op Instellingen --> Account --> Privacy.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Dit in overweging nemend, hoe kun je whatsapp berichten lezen zonder dat de vinkjes blauw worden?

WhatsApp leesbewijzen uitschakelen

  1. Start WhatsApp en tik op de drie stippen rechtsboven in het scherm.
  2. Ga naar het menu Instellingen.
  3. Kies Account.
  4. Kies Privacy.
  5. Schuif de schakelaar naast leesbewijzen om deze uit te schakelen.
Waarom wordt mijn WhatsApp bericht niet afgeleverd? Dit kan verschillende oorzaken hebben, van te weinig netwerkcapaciteit of een storing bij Whatsapp zelf. Ook kan het zo zijn dat de persoon wel even verbinding gehad heeft met Whatsapp en daardoor geregistreerd staat als 'gezien' maar niet lang genoeg verbinding heeft gehad om daadwerkelijk jouw bericht te ontvangen.

Bovendien, waarom leesbewijzen uitzetten?

Als u leesbevestigingen uitschakelt, krijgt de persoon aan wie u een bericht stuurt geen melding wanneer u zijn bericht hebt gezien. Dit kan handig zijn als je een bericht wilt lezen, maar niet wilt dat de ander weet dat je het hebt gezien. Dienovereenkomstig, hoe weet ik of mijn whatsapp bericht is gelezen? Als u een iPhone gebruikt, staat er een kleine leesbevestiging onder het bericht. Als het bericht is gelezen, zie je "Gelezen" en het tijdstip waarop het bericht is gelezen. Als het niet is gelezen, zie je "Afgeleverd" en de tijd waarop het bericht is afgeleverd.
Als u Android gebruikt, is er geen indicator voor gelezen ontvangst, maar u kunt zien of een bericht is gelezen omdat het bericht wordt gemarkeerd met een klein blauw vinkje ernaast.

Gerelateerde artikelen

Wat betekenen 2 vinkjes in Signal?

Het bericht is afgeleverd op het apparaat van de ontvanger. Als u het gesprek hebt geopend en het bericht hebt weergegeven, wordt het gemarkeerd als gelezen.

Dienovereenkomstig, kan je blauwe vinkjes per persoon uitzetten?

Blauwe vinkjes uitzetten op Android-toestel

Tik op Instellingen. Tik op Account. Tik op Privacy. Tik helemaal onderaan achter 'Leesbewijzen' op het selectiehokje.
Waarom blijven vinkjes grijs? Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt.

Hoe maak je een WhatsApp bericht ongelezen?

Open WhatsApp op je Android-toestel en ga naar het overzicht met chats; Om een gesprek als ongelezen te markeren, dien je simpelweg op een chat te tikken en even vast te houden; Hierna verschijnt in een scherm de optie `Markeer als ongelezen`. Hoe kun je stiekem appen? De meeste mensen willen niet dat anderen weten welke apps ze gebruiken, dus ze gebruiken een aantal trucs om hun app-gebruik geheim te houden. Sommige mensen verbergen hun apps in een map op hun telefoon of in een andere app die ze gebruiken, zodat het eruit ziet alsof ze die app niet hebben. Andere mensen gebruiken een code of wachtwoord om toegang tot hun apps te krijgen.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien wanneer iemand voor het laatst online?

Als je iemand wilt volgen, kun je ervoor kiezen om een melding te ontvangen wanneer die persoon online komt. Dit doe je door naar het profiel van die persoon te gaan en vervolgens op de optie 'Volgen' te klikken. Je kunt ook ervoor kiezen om iemand te volgen zonder meldingen te ontvangen. Als je iemand volgt, kun je zien wanneer die persoon voor het laatst online was door naar zijn of haar profiel te gaan en te kijken onder de kop 'Volgers'.

Door Linnie

Vergelijkbare artikelen

Waarom worden mijn appjes niet verstuurd? :: Waarom blauwe vinkjes uitzetten iPhone?
Handige links