Huis > H > Hoe Kan Ik Een Sms Blokkeren?

Hoe kan ik een sms blokkeren?

Het contact blokkeren:

  1. Blokkeren via een sms: open een sms van het contact dat je wilt blokkeren. tik op Meer opties. Mensen en opties. [Nummer] blokkeren. Blokkeren.
  2. Blokkeren via een gesprek of voicemail: open een gesprek of voicemail van het contact dat je wilt blokkeren. tik op Meer opties. [Nummer] blokkeren. Blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Kan je iemand blokkeren op sms iPhone?

Berichten van een specifieke persoon of specifiek nummer blokkeren. Tik in een Berichten-gesprek op de naam of het nummer boven aan het gesprek. Scrol omlaag en tik op 'Blokkeer deze beller'. Kun je iemand blokkeren voor sms? Zo blokkeer je een sms bericht

Open de sms app en selecteer het bericht en het bijbehorende nummer dat je wil blokkeren. Tik op de drie puntjes en kies nu voor 'nummer blokkeren'. Je kunt sms berichten ook negeren door gewoon het hele telefoonnummer te blokkeren. Dit doe je vanuit de telefoon.

Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms?

Als u een tekstbericht stuurt naar een contactpersoon en het wordt weergegeven als "verzonden", maar de persoon ontvangt het bericht nooit, dan is het mogelijk dat u bent geblokkeerd. Een andere manier om te zien of je geblokkeerd bent, is als je de persoon probeert te bellen en hij meteen op voicemail gaat. Wat dit betreft, kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent? Nee. Als iemand u heeft geblokkeerd, kunt u hem geen sms sturen.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Wat gebeurt er als je een nummer blokkeert?

Wanneer u een telefoonnummer of contact blokkeert, kan deze u nog steeds bellen of een voicemail sturen, maar u ontvangt hiervan geen melding. Berichten die worden verzonden of ontvangen, worden niet afgeleverd. Het contact ontvangt ook geen melding dat het gesprek of bericht is geblokkeerd. Wat hoor je als je iemand belt die je geblokkeerd heeft? Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. Hoe kan ik iemand blokkeren op mijn Telefoon? Je kunt iemand op je telefoon blokkeren door naar hun contactpersoon te gaan en dan naar de optie 'Blokkeren' te gaan. Als je iemand hebt geblokkeerd, zullen ze geen gesprekken met je kunnen starten en zullen ze ook geen berichten naar je kunnen sturen.

Men kan zich ook afvragen: kan je iemand appen als je geblokkeerd bent?

Nee, je kunt iemand niet appen als je geblokkeerd bent.

Door Leonardo

Vergelijkbare artikelen

Hoe zie je dat iemand je blokt op snap? :: Wat gebeurt er als je iemand op Instagram blokkeert?
Handige links