Huis > K > Kun Je Websites Blokkeren Op Je Telefoon?

Kun je websites blokkeren op je telefoon?

De makkelijkste manier om websites te blokkeren op een Android telefoon is door de BlockSite app te gebruiken. Daarvoor moet je de app opzoeken en installeren via de Google Play Store. Vervolgens moet je de instellingen voor toegang bewerken om de app toegang te geven (de app legt dit voor je uit).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Hoe blokkeer je een website op safari?

Zo kun je websites blokkeren in Safari

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad en kies voor 'Algemeen';
  2. Druk op 'Beperkingen' en activeer de optie door je beperkingencode in te voeren;
  3. Schakel bovenin de functie in en veeg naar beneden totdat je 'Websites' ziet.
Hoe kan ik een geblokkeerde site deblokkeren? Wanneer een blokkeringspagina van browserbeveiliging wordt weergegeven: Als u naar de website wilt gaan, selecteert u Website toestaan op deze computer. U hebt beheerdersrechten nodig om geblokkeerde websites toe te staan. Het venster Toegestane website toevoegen wordt geopend en toont het adres dat u wilt toestaan.

Trouwens, hoe kan ik porno site blokkeren?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is het gebruik van een webfilter zoals OpenDNS. Hiermee kunt u specifieke websites per categorie blokkeren. Een andere manier is het gebruik van een inhoudscontrole-extensie voor uw webbrowser, zoals Block Site voor Google Chrome. Hiermee kunt u specifieke websites blokkeren die u opgeeft. Ten slotte kunt u een hosts file gebruiken om specifieke websites te blokkeren. Dit vereist meer technische kennis, maar er zijn veel gidsen online beschikbaar. Je kunt ook vragen hoe verwijder ik ongewenste sites? Er zijn een paar manieren om ongewenste sites uit uw zoekresultaten te verwijderen. Als u een specifieke site wilt verwijderen, kunt u in de meeste zoekmachines de functie "blokkeren" gebruiken. Dit verwijdert die site uit uw resultaten. U kunt ook algemene filters gebruiken om sites te verwijderen die bepaalde trefwoorden bevatten of in een bepaalde categorie vallen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waarom worden sites geblokkeerd?

Voorbeelden van malware zijn onder andere virussen, wormen, spyware en Trojaanse paarden. Zodra een site of computer is beschadigd, kan deze worden gebruikt om schadelijke content te hosten, zoals phishingsites (sites bedoeld om gebruikers te misleiden zodat ze hun persoonlijke en creditcardgegevens opgeven). Hoe kun je een app blokkeren? Appblock verhindert het gebruik van geselecteerde apps in een tijd door jouw gekozen.

  1. Je opent de app.
  2. Je selecteert de apps die je kunnen afleiden tijdens het studeren.
  3. Je kiest de tijd waarin je deze apps niet toegankelijk wil maken.
  4. Eenmaal op akkoord geklikt, worden deze apps geblokkeerd voor de gekozen tijd.

Daarvan, wat gebeurt er als je een nummer blokkeert whatsapp?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. Wat dit betreft, hoe popup blocker uitzetten safari? Om dit popup blokkade in Safari uit te schakelen, volg de onderstaande instructies:
1. Open Safari
2. Ga naar 'Safari' in het menu bovenin het scherm en selecteer 'Voorkeuren'
3. Selecteer 'Websites' in het bovenste menu van het nieuwe venster dat verschijnt
4. In het menu aan de linkerkant, selecteer 'Pop-upvensters blokkeren'
5. Vink in het rechtermenu 'Alle websites toestaan' aan
6. Sluit het venster

Hoe kan ik zien of mijn browser pop-ups blokkeert?

The easiest way to tell if your browser is blocking pop-ups is to check the browser's settings. Most browsers have a setting that allows you to block or allow pop-ups. If the setting is set to block pop-ups, then your browser is blocking pop-ups.

Door Vasquez Cipullo

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel ik een pop-up blocker uit? :: Is +31 hetzelfde als 06?
Handige links