Huis > W > Wat Is De Bookmarks Knop?

Wat is de bookmarks knop?

Een bookmark is een verwijzing naar een webadres dat bewaard wordt in de browser en snel oproepbaar is. Deze URL wordt opgeslagen in browsers zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de knop achterop AirPods?

De ronde knop is geen aan-uit knop. De knop is bedoeld om de AirPods te resetten. Als je de oordopjes opnieuw wilt koppelen met een Apple ID, gebruik je alleen de knop.

Hoe sla ik bookmarks op?

Favorieten opslaan in Chrome op de desktop

  1. Open Google Chrome op je Mac of pc.
  2. Ga naar de website die je wilt toevoegen als favoriet.
  3. Klik op de ster aan de rechterkant van de adresbalk.
Waar zijn mijn favorieten opgeslagen? In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan. De lijsten zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent, en kunnen niet gedeeld worden met andere gebruikers.

Waar is mijn werkbalk favorieten?

Aangenomen dat u de browser Google Chrome gebruikt, bevindt uw werkbalk voor favorieten zich bovenaan uw scherm, rechts van de adresbalk. Als deze niet zichtbaar is, kunt u klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en "Bladwijzers" selecteren. Hoe moet je een bladwijzer maken? De eerste stap is te klikken op het sterpictogram in de adresbalk. Er verschijnt dan een dialoogvenster met de vraag of u een bladwijzer wilt maken. U kunt dan kiezen waar u de bladwijzer wilt opslaan en een naam geven. Zodra u de bladwijzer hebt opgeslagen, verschijnt hij in uw bladwijzerlijst.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je een home knop op je scherm?

Je plaatst de home knop op je scherm door de instructies hieronder te volgen.

Waar staan de bladwijzers van Safari?

iPhone en iPad: Tik in Safari op de Bladwijzer-knop onderin het scherm. Mac: Klik in Safari linksboven op de knop voor de navigatiekolom. Selecteer het Bladwijzer-symbool bovenin. Wat zijn bookmarks in Google Chrome? Gratis Cursus Google Chrome - Bladwijzers (1) Wat zijn bladwijzers? Met bladwijzers, in de volksmond "favorieten" genoemd, kun je uw favoriete webpagina's met één klik bezoeken. Wanneer je een bladwijzer instelt voor een pagina, wordt er een knop in de bladwijzerbalk boven aan uw browservenster geplaatst.

Wat dit betreft, waar staat de bookmarkbalk?

Bladwijzerbalk weergeven Chrome

Klik rechtsboven op het pictogram 'Google Chrome aanpassen en beheren' . Klik op Bladwijzers > Bookmarkbalk bekijken.
Waar worden de favorieten van Google Chrome opgeslagen? Waar worden de favorieten van Google Chrome opgeslagen?
De favorieten van Google Chrome worden opgeslagen in de map met de naam "Favorieten" in de hoofdmap van de gebruiker.

Waar kan ik mijn favorieten vinden in Windows 10?

In Windows 10 kun je je favorieten vinden in de map Verkenner. Je favorieten worden weergegeven in een lijst met links naar mappen en bestanden die je veel gebruikt.

Door Pentheas Vinning

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn favoriete fotos? :: Hoe leer je Minecraft spelen?
Handige links