Huis > W > Wat Is De Sterkste Mobiele Telefoon?

Wat is de sterkste mobiele telefoon?

Een verrassende uitkomst bij het laatste blender-avontuur van Tom Dickinson. Waar de Blendtec blender er eerder voor zorgde dat er geen spaan heel bleef van de vuvuzela, iPhone 4 en iPad 2, bleek de Sonim XP3300 Force na een forse sessie hakken nog steeds in een zodanige staat te zijn dat er mee gebeld kon worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Welke Samsung kan tegen een stootje?

De Samsung Galaxy Xcover 4 kan tegen een stootje. Het toestel is voorzien van een zeer robuuste behuizing en overleeft daardoor moeiteloos een val van anderhalve meter. Daarbij is het toestel de ideale partner voor aan het strand, zwembad of tijdens het uitvoeren van extreme sporten zoals kajakken. Welke telefoon is stofdicht? De Samsung Galaxy Note 10 is een high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant, die een combinatie van high-end specificaties combineert met IP68-gecertificeerde water- en stofdichtheid. Zo weet je zeker dat het geen probleem is als je deze mobiele krachtpatser door de regen meeneemt.

Men kan zich ook afvragen: kan een iphone tegen een stootje?

De iPhone heeft een solid state home-knop en is gemaakt van versterkt glas, zodat hij tegen een stootje kan. Hoe sterk is Gorilla Glass? Gorilla Glass is een handelsnaam voor chemisch versterkt glas, ontwikkeld door Corning. Het wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder schermen van mobiele telefoons, tablets en laptops. Het glas is behandeld met een ionenuitwisselingsproces waardoor het duurzamer en krasbestendiger is dan onbehandeld glas. Bovendien is Gorilla Glass ook dikker dan gewoon glas, waardoor het beter bestand is tegen breuk. Hoewel Gorilla Glass niet onbreekbaar is, is het aanzienlijk beter bestand tegen breuk dan gewoon glas.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat is de beste Bouwtelefoon?

Onder het begrip bouwtelefoons valt een ruim aanbod van smartphones en GSM's van diverse merken. Deze toestellen zijn robuust gebouwd, water- en stofdicht en hufterproof. Kijkend naar de beste prijs-kwaliteit verhouding dan is een bouwvakkers telefoon van Evolveo of Hammer veruit de beste keuze! Dit in overweging nemend, wat is de lichtste smartphone? De tien lichtste smartphones van dit moment

  1. Sony Xperia SX (95 gram) De ultieme lightweight-smartphone.
  2. Samsung Focus S (110 gram)
  3. Sony Xperia Go (110 gram)
  4. Motorola Electrify M (111 gram)
  5. Samsung Galaxy S3 Mini (111,5 gram)
  6. Apple iPhone 5 (112 gram)
  7. Alcatel One Touch Idol Ultra (115 gram)
  8. HTC One S (119 gram)

Wat is de dunste smartphone?

Samsung Galaxy F62 mogelijk de dunste tot nu toe!

Gezien die eerste slechts 9,5mm dik is en de tweede 8,9mm is dat dus best indrukwekkend te noemen. De Samsung Galaxy F62 ziet mogelijk in Q het daglicht.
Welke Samsung heeft Gorilla Glass? De meeste Samsung-smartphones hebben Corning Gorilla Glass-beschermglas. Dit zijn de Galaxy S-modellen, de Galaxy Note-modellen en de Galaxy A-modellen.

Wat is een CAT telefoon?

Een CAT-telefoon is een telefoon die is ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen. Deze telefoons zijn vaak waterdicht en stofdicht, en kunnen tegen een stootje. Sommige CAT-telefoons zijn ook bestand tegen chemische stoffen.

Door Gunther Ottusso

Vergelijkbare artikelen

Wat is Dompeldicht? :: Is YourBuild NL betrouwbaar?
Handige links