Huis > H > Hoe Kom Ik Aan Glasvezel?

Hoe kom ik aan glasvezel?

Je kunt glasvezel internet tegelijk aanvragen met andere aansluitingen die in je woning moeten komen, zoals elektriciteit, gas, water en nutsvoorzieningen. Hiervoor is een nationaal online portaal beschikbaar: www.mijnaansluiting.nl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk modem gebruikt T-Mobile voor glasvezel?

T-Mobile levert de Zyxel T-54 aan klanten met nieuwe glasvezelverbindingen. Er is een dualband modem met ondersteuning.

En nog een vraag, is 100 mbit genoeg?

Tot 100 Mbit/s: betrouwbare verbinding voor standaard gebruiker. Met deze snelheid kun je tv-kijken op meerdere televisies en tegelijkertijd mailen, downloaden en via Netflix een video streamen. Handig voor gezinnen met kleine kinderen, want gezamenlijk tv-kijken gaat met deze snelheid zonder problemen. Hoeveel MB is KPN instap? Hallo @Snelheid internet instap Bij dit abonnement hoort een snelheid tot 50Mbit/s down en 5 Mbit/s up.

Wat is de beste provider?

De beste provider is degene die de diensten die u nodig heeft kan aanbieden tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Er zijn veel verschillende soorten aanbieders, dus het is belangrijk dat u onderzoek doet om de juiste aanbieder voor u te vinden. Wat is de beste modem? De beste modem is degene die compatibel is met uw computer en internetprovider. Als u bijvoorbeeld een kabelinternetprovider hebt, hebt u een kabelmodem nodig. Als u een digital subscriber line (DSL) serviceprovider hebt, hebt u een DSL-modem nodig.

Gerelateerde artikelen

Hoe glasvezel kabel van meterkast naar TV?

Vanuit de meterkast kunt u makkelijk naar andere kamers. U heeft een nieuwe UTP kabel nodig als u televisie wilt kijken via glasvezel. De telefoonaansluiting vindt u in de meterkast.

Dit in overweging nemend, wat is de beste plek voor je modem?

Zet het modem zo hoog mogelijk, maar houd 30 cm afstand van een betonnen plafond. Zorg dat het stevig staat of ophangt. Zet je modem zo vrij mogelijk neer en niet achter een ander apparaat, achter de bank of in een gesloten kast. Ook de vloerverwarming, betonnen vloeren, een waterbed of een aquarium kan storen. Wat is de beste plek voor een router? Tips voor de plek van je router

Plaats de router eens buiten de meterkast en meet het verschil. Plaats de router wat hoger: de radiogolven hebben dan mogelijk minder obstakels. Ligt de router plat? Zet hem dan rechtop en draai de antennes (wanneer mogelijk) in andere posities.

Wat kost een internet aansluiting?

AanbiederPer maandDownload
KPN€ 42,5050 Mb
Ziggo€ 42,5075 Mb
DELTA€ 42,50150 Mb
Freedom€ 47,00110 Mb
Wat heb je nodig voor een draadloos netwerk? Voor een draadloos netwerk heb je een router nodig met draadloze toegang tot het internet. Je hebt ook een computer of een ander apparaat met draadloze ondersteuning nodig.

Heb ik een vaste telefoonlijn nodig voor internet?

Nee, je hoeft geen vast telefoonnummer te hebben om gebruik te kunnen maken van internet. Je kunt internetten via een mobiele telefoonlijn, kabel of een ADSL-verbinding.

Door Adali

Vergelijkbare artikelen

Is de breedbandwinkel betrouwbaar? :: Wat als je breedband verbinding niet werkt?
Handige links