Huis > H > Hoe Moet Je Een Breuk Vermenigvuldigen?

Hoe moet je een breuk vermenigvuldigen?

Bij het vermenigvuldigen van breuken moeten de tellers met elkaar worden vermenigvuldigd en de noemers met elkaar worden vermenigvuldigd. Ook bij het delen van breuken hoeven de noemers niet hetzelfde te zijn. Voor delen geldt: delen door een breuk is vermenigvuldigen met het omgekeerde (van die breuk).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat is het ongeveer teken?

Het plusminusteken is ±. In de wetenschap, met name in de wiskunde en bij metingen, wordt het teken ook gebruikt en wordt dan uitgesproken als plus of min. Het plusminusteken wordt in de wetenschap niet gebruikt om ongeveer aan te geven, hier wordt het benaderingsteken ~ of ≈ voor gebruikt. Hoe bereken je een breuk? Bij een breuk bereken je eerst alles boven de deelstreep, vervolgens alles onder de deelstreep en dáárna deel je het pas door elkaar. Als geheugensteuntje kun je doen alsof alles zowel boven als onder de deelstreep tussen haakjes staat. Als je een breuk tegenkomt, wil je die zo ver mogelijk vereenvoudigen.

En nog een vraag, hoe zet je breuken op je rekenmachine casio?

Om breuken op een Casio-rekenmachine in te voeren, voert u eerst de teller in, drukt u vervolgens op het deelteken en voert u vervolgens de noemer in. Om bijvoorbeeld de breuk ¾ in te voeren, voert u 3 in, drukt u op het deelteken en voert u vervolgens 4 in. Hoe maak je een Deelstreep op je rekenmachine? Er zijn een paar stappen voor het maken van een gedeeltelijke streep op een rekenmachine. Eerst moet de gebruiker de gegevens voor de streep invoeren, waaronder de breedte, de hoogte en het aantal strepen. Vervolgens moet de gebruiker het type rekenmachine selecteren dat hij gebruikt. Daarna moet de gebruiker in het menu de optie Gedeeltelijke streep kiezen. Tenslotte moet de gebruiker de gewenste breedte van de gedeeltelijke streep invoeren.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Vervolgens, wat is 0 6 in een breuk?

Je ziet dat 60100 gelijk is aan 35 . Als je de breuk hebt vereenvoudigd, dan heb je de uitkomst van de som. In dit geval is 0,60 gelijk aan de breuk 35 . Hoe maak je een hoek teken? hoek

SymboolTekst
Symbool ∠Tekst hoek
Symbool ∡Tekst hoek
Symbool ∟Tekst rHoek
Symbool ∆Tekst drieh

Hoe maak je een graden Celsius teken in Word?

Selecteer de º uit het `Speciale tekens` venster. (alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`. Wat is het symbool van temperatuur? De temperatuursymbool is °C. Dit staat voor graden Celsius.

Daarvan, wat is een gemengde breuk?

Een gemengde fractuur is een fractuur die beide botbreuken en weefselbeschadigingen bevat. Dit kan het gevolg zijn van een hogere val of een directe klap op het been. In ernstige gevallen kan dit leiden tot bloedingen en/of zenuwbeschadiging in het gebied.

Door Agathy Krimple

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste bridge camera? :: Hoe maak je een breuk op je toetsenbord?
Handige links