Huis > W > Welk Bord Tegenliggers Verwachten?

Welk bord tegenliggers verwachten?

Verkeersbord J4

Wanneer het gevaar ten einde is kun je signaleren door de achterzijde van het geplaatste bord aan de andere zijde van de weg. Daar waar voor jou het gevaar eindigt, zal het voor de tegenligger beginnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: wat is een onoverzichtelijke bocht?

Gevaarlijke of onoverzichtelijke bocht. Het bord geeft niet aan hoe scherp de bocht is. Probeer zo snel mogelijk die informatie te krijgen door zo ver mogelijk vooruit en door de bocht heen te kijken. S-bocht(en), eerst naar rechts. Je kunt ook vragen wat is een bochtschild? Bochtschild (dit bord waarschuwt voor een bocht, hierbij naar links):

Dienovereenkomstig, wat mag je niet doen op een eenrichtingsweg?

Er zijn een paar dingen die je niet moet doen op een eenrichtingsweg. Ten eerste mag je niet in de verkeerde richting rijden. Ten tweede mag je geen U-bochten maken. Ten slotte mag u niet over de middenlijn in het tegemoetkomend verkeer rijden. Al deze handelingen zijn gevaarlijk en kunnen leiden tot ongelukken. Kun je op een doodlopende weg tegenliggers verwachten? Doodlopende straten zijn bedoeld als doodlopende straten met zeer weinig doorgaand verkeer. Er kan echter beperkt doorgaand verkeer zijn in een doodlopende straat als het de enige weg is naar een bepaald huis of bedrijf. In het algemeen moet u echter geen tegenliggers verwachten wanneer u in een doodlopende straat rijdt.

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Is richting aangeven verplicht?

Richting aangeven verplicht

Als bestuurder van een motorvoertuig of bromfiets moet je een teken geven met je richtingaanwijzer of arm: Wanneer je wilt wegrijden. Andere bestuurders van een motorvoertuig willen inhalen. De doorgaande rijbaan willen oprijden of verlaten (invoegen of uitvoegen).
Wat zijn de voorrangsregels? Er wordt voorrang gegeven aan bestuurders die rechts van jou voorgesorteerd staat en dit mag helemaal niet. Bestuurders die uit de straat rechts van jou komen hebben voorrang. Nog een fout die gemaakt wordt is dat de mensen denken dat rechtdoorgaand verkeer voorrang heeft voor afslaand verkeer.

Wat betekent dit verkeersbord?

Een verkeersbord is een bord waarop tekens staan ter regeling van het verkeer. Soms staat hierbij een korte tekst. Een verkeersbord is tevens bedoeld als wegwijzer. Een verkeersbord moet altijd duidelijk zijn. Welk bord geeft een geslotenverklaring aan voor alle motorvoertuigen? Deze zone is voor alle motorvoertuigen gesloten. Dit wordt aangegeven door het bord met het rode kruis op witte achtergrond.

Wat betekent handelen ism een geslotenverklaring?

Een closed permit betekent dat een persoon niet langer toegang heeft tot een bepaald gebied of een bepaalde activiteit. Dit kan betekenen dat ze geen toegang meer hebben tot hun werk of school, of dat ze niet langer toegang hebben tot een bepaalde plek waar ze vroeger toegang toe hadden.

Door Rod Nicolia

Vergelijkbare artikelen

Wat is een C6 envelop? :: Wat is een C1 bord?
Handige links