Huis > H > Hoe Verwijder Je Alle Gegevens Van Een App?

Hoe verwijder je alle gegevens van een app?

Mocht je de cache willen leegmaken of de data helemaal willen verwijderen, ga dan naar Instellingen / Opslagruimte en druk op Ruimte vrijmaken. De telefoon of tablet kan dan laten zien welke tijdelijke bestanden meteen weg kunnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe maak ik ruimte vrij op mijn Samsung?

Op Android:

  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apps'.
  2. Selecteer vervolgens de app die je wil aanpakken. Nu zie je wat informatie over de applicatie. Klik op 'Opslag'.
  3. Druk onderaan op 'Cache legen'.
Vervolgens, hoe cache legen windows 10? 1.Wis de cache met een sneltoets
  1. Druk tegelijkertijd op de toetsen [Ctrl], [Shift] en [Del]. Een pop-upvenster wordt geopend.
  2. Vink alle opties uit, behalve "tijdelijke internetbestanden".
  3. Klik op de knop "Verwijderen" om de browsercache leeg te maken.
  4. Vernieuw de pagina.

Wat is wachten op cache?

Wachten op cache betekent gewoon dat de browser wacht op het laden van de cache-versie van de pagina. Dit komt meestal doordat de pagina door de browser in de cache is geplaatst en nu vanuit de cache wordt geladen. Dienovereenkomstig, wat is een cache legen? Een cache leeg is een toestand waarin de cache geen geldige gegevens bevat. Dit kan gebeuren wanneer de cache voor het eerst wordt geïnitialiseerd, of wanneer alle gegevens in de cache ongeldig zijn gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Wat is cache tijd?

Het opslaan van gegevens op een sneller medium om sneller toegang tot deze data te hebben wordt caching genoemd. De term cache wordt meestal gebruikt voor zowel de data die gecachet worden als voor de opslagplaats waar deze data gecachet worden. Dus, wat betekent het engelse woord cache? cache → behouden, bergen, bewaren, conserveren, onderhouden, overhouden, dragen, schoren, steunen, ondersteunen, ruggesteunen, schragen, handhaven, doorgaan, verder gaan met, vervolgen, voortgaan, voortzetten, reserve, voorbehoud, provisie, voorziening, magazijn, provisiekamer, voorraadkamer, provisiekast, voorraad,

Trouwens, wat is cache op tiktok?

De app van Tiktok slaat hele kleine stukjes data op in je Cache wat je smartphone iPhone onthoud in z'n geheugen. Je merkt daar eigenlijk niets van behalve als je smartphone “Opslagruimte bijna vol” aangeeft dan wordt je niet blij. Wat te doen als opslagruimte vol is iPhone? Als het opslaggeheugen van je iPhone vol is, kun je de volgende dingen doen om ruimte vrij te maken:
1. Verwijder onnodige apps en bestanden. Lightroom en andere fotobewerkingsapps nemen bijvoorbeeld veel ruimte in beslag.
2. Maak regelmatig backups van je foto's en video's naar je computer of een externe harde schijf.
3. Zet de instellingen van je camera zo dat er automatisch minder resolutie wordt opgenomen (bijvoorbeeld 1080p in plaats van 4K).
4. Gebruik iCloud-fotobibliotheek om foto's op te slaan in de cloud in plaats van lokaal op je apparaat.
5. Verwijder onnodige berichten en e-mails.
6. Verwijder onnodige bestanden uit apps, zoals caches en tijdelijke bestanden.

Wat betekent app cache?

In de meeste gevallen betekent appcache een mapje met bestanden dat door een app wordt aangemaakt op je telefoon of tablet. De app maakt deze map aan om tijd en bandbreedte te besparen. Als je bijvoorbeeld een foto bekijkt in een app, wordt deze foto opgeslagen in de cache. De volgende keer dat je de app gebruikt en dezelfde foto wilt bekijken, hoeft de app de foto niet opnieuw te laden, maar kan de foto gewoon uit het cachemapje halen.

Door Anatollo

Vergelijkbare artikelen

Hoe zeg je cache? :: Waar wordt cache opgeslagen?
Handige links