Huis > W > Wat Is Het Cachegeheugen?

Wat is het cachegeheugen?

Ook kun je het cachegeheugen van je browser op je Android telefoon wissen. Wat gebeurt er als je deze cache wist? In deze cachegegevens zijn je bezochte websites en bepaalde data hiervan, zoals afbeeldingen en bestanden, tijdelijk opgeslagen. Heel handig, als je snel weer terug wilt naar een site.

Lees verder

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je onlangs afgespeeld op spotify?

De sectie 'Je bibliotheek' heeft een aantal opties bovenaan, maar scrol omlaag om de 'Recent afgespeeld' sectie te vinden. Deze sectie weergeeft artiesten, albums en afspeellijsten die je recent hebt beluisterd. Tik op de verticale punten ⁝ naast iets dat je wilt verbergen. Dienovereenkomstig, hoe spotify opschonen? Dit kan in de apps voor mobiele apparaten en tablets in het menu 'afspeellijsten'. Ook in de webplayer van Spotify kun je afspeellijsten verwijderen. Als je afspeellijst verwijdert van je smartphone dan is deze tegelijkertijd ook niet meer beschikbaar op je tablet of via internet.

Wat zijn bestanden in de cache?

Cache-bestanden zijn tijdelijke bestanden die door apps en het systeem worden gemaakt om veelgebruikte gegevens op te slaan. Ze helpen het laden van inhoud te versnellen door gegevens op te slaan die snel toegankelijk zijn voor het systeem of de app. Cachebestanden kunnen worden gewist wanneer ze niet langer nodig zijn of wanneer een app of systeem wordt bijgewerkt. Vervolgens, wat gebeurt er als je cache geheugen wist? Wanneer u uw cachegeheugen leegmaakt, wordt uw browser gedwongen de meest recente versie van een webpagina te laden. Dit komt omdat de cache de plaats is waar uw browser bepaalde webpagina's en bronnen opslaat, zodat hij ze de volgende keer dat u de site bezoekt sneller kan laden. Wanneer u de cache leegmaakt, worden al die opgeslagen bestanden verwijderd en moet de browser ze opnieuw van de website ophalen.

Kan cache legen kwaad?

Maar wie vermoedt dat hij een oudere versie van de site ziet, kan de cache legen. Alle tijdelijke bestanden worden dan verwijderd. Dit kan geen kwaad, het enige gevolg is dat websites misschien iets langzamer laden. En nog een vraag, kunnen mensen zien wat ik luister op spotify? Iedereen die jou volgt op Spotify kan standaard zien waar je naar luistert met Activiteit van vrienden. Als je niet wilt dat anderen weten waar je naar luistert, kun je een Privésessie starten.

Dus, hoe zie je je geschiedenis op spotify?

'Wanneer je een langere tijd gebruik hebt gemaakt van Spotify, en je wilt weten welke nummers je hebt gehoord, kan je gebruik maken van de history. Ga hiervoor naar de play queue en vervolgens history. Het is via de geschiedenis erg eenvoudig om de liedjes toe te voegen aan je favorieten. ' Trouwens, waarom speelt spotify andere nummers af? Spotify heeft een aantal opties voor het afspelen van muziek. De standaardoptie is om muziek af te spelen van een afspeellijst of album. Echter, als je liever een radio-achtige ervaring wilt, kan je Spotify gebruiken om een ​​station te maken op basis van een enkele song. Wanneer je eenmaal een station hebt gemaakt, zal Spotify muziek afspelen van artiesten die vergelijkbaar zijn met de artiest van de song die je hebt gebruikt om het station mee te maken. Dit betekent dat je af en toe een song zult horen die niet precies past bij het soort muziek dat je gewoonlijk luistert, maar het is een geweldige manier om nieuwe muziek te ontdekken.

Wat gebeurt er als je cache wist op Spotify?

Als je de cache van Spotify wist, worden alle tijdelijke bestanden die door de app zijn opgeslagen, verwijderd. Dit kan soms helpen bij het oplossen van problemen met de app.

Door Pierson

Hoe lang blijft gedownloade muziek op Spotify? :: Hoe zeg je cache?
Handige links