Huis > H > Hoe Werkt Een Nintendo Gift Card?

Hoe werkt een Nintendo Gift Card?

Hoe werken Nintendo eShop Cards? Je kunt een Nintendo eShop Card gebruiken om je eWallet aan te vullen met nieuw eShop-tegoed. Met dit tegoed kun je aankopen doen in de Nintendo eShop. Gebruik de code die je van ons ontvangt per e-mail om het saldo van je eWallet te verhogen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe betaal je in de Nintendo eShop?

Hoe wil je het tegoed voor je Nintendo-account aanvullen?

  1. Kies je profielafbeelding rechtsboven in het scherm om je accountinformatie te openen.
  2. Kies rechtsboven in het scherm TEGOED AANVULLEN.
  3. Kies PAYPAL.
  4. Koppel je PayPal-account aan je Nintendo-account, als je dat nog niet gedaan hebt.
Wat is Nintendo eShop card? Nintendo eShop Cards zijn een snel, gemakkelijk en veilig alternatief voor creditcards, wanneer je games en andere content in de Nintendo eShop op de Wii U, de verschillende Nintendo 3DS-systemen of de officiƫle website van Nintendo* wilt kopen.

En nog een vraag, hoeveel kost een nintendo eshop card?

Een Nintendo eShop-kaart is een prepaidkaart waarmee spellen en andere artikelen in de Nintendo eShop kunnen worden gekocht. De kaarten zijn verkrijgbaar in coupures van $10, $20 en $50 en kunnen in winkels of online worden gekocht. Je kunt ook vragen wat voor sd kaart in switch? De Switch gebruikt een eigen SD-kaartformaat dat niet compatibel is met standaard SD-kaarten.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat kan je met Nintendo tegoed?

Dit tegoed kan je voor tal van producten gebruiken op zowel de Nintendo Switch, Nintendo 3DS en de Wii U. De producten die je met deze kaart kan kopen bestaan onder meer uit in-game content, games, demo's, software en tal van andere producten. En nog een vraag, kan je nintendo ds spellen spelen op de switch? Nee. Nintendo 3DS- en Wii U-games die gekocht zijn in de Nintendo eShop kunnen niet worden overgedragen naar de Nintendo Switch. Het Nintendo Switch-systeem biedt een compleet nieuwe manier van spelen en is niet compatibel met digitale of fysieke games die ontworpen zijn voor andere (spel)systemen.

Hoelang is een Nintendo eShop kaart geldig?

Het eShop tegoed is onbeperkt geldig! Daarvan, hoe maak je een nintendo network id aan? Om een Nintendo Network ID (NNID) aan te maken, moet je een Nintendo-account aanmaken. Dit doe je door naar de Nintendo-accountwebsite te gaan en je gegevens in te vullen. Als je een Nintendo-account hebt, kun je inloggen op je Wii U of Nintendo 3DS en een NNID aanmaken.

Vervolgens, kan paypal niet aan nintendo koppelen?

Nee, PayPal kan niet worden gekoppeld aan Nintendo. Dit komt omdat Nintendo geen onderdeel is van het PayPal-netwerk. Nintendo gebruikt zijn eigen online betaalsysteem, genaamd Nintendo eShop, waarmee gebruikers geld kunnen overmaken naar hun Nintendo-account. Vanuit hier kunnen ze hun aankopen doen in de Nintendo eShop of online spellen spelen die gebruikmaken van het betaalsysteem.

Door Sharline Duresky

Vergelijkbare artikelen

Wat is de switch code? :: Waar moet ik de code van Netflix invoeren?
Handige links