Huis > H > Hoeveel Past Er Op Een Cd?

Hoeveel past er op een cd?

Overigens is de TOC mede afhankelijk van hoeveel directories en files je erop pleurt, naast de informatie van waar die directories en files op de cd staan. Mijn ervaring is dat een data TOC zo'n 2 a 3 mb in neemt. Een audio TOC is zo tussen 45 sec en 1 min, dus als je 78 min aan audio hebt, dan past het altijd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Waar kan je lege cd's kopen?

Philips biedt naast de hoge kwaliteit ook veel verschillende formaten aan waardoor je altijd de beste keuze kan maken. De lege cd's hebben een opslagruimte van 700 Mb tot 800 Mb. Is CD-ROM land betrouwbaar? Ronduit oplichting! Dit is de 2e keer dat ik gedonder heb gehad met ze. De 1e keer was een vergelijkbaar verhaal een jaar geleden. Nooit meer cdromland.nl voor mij en ik zou ieder ander ook afraden ooit zaken met hun te doen.

Bovendien, hoe groot is een cd-rom?

Een CD-ROM is ongeveer 120 mm in diameter en 1,2 mm in dikte. Hoe speel ik een cd af op mijn pc? Aangenomen dat u vraagt hoe u een audio-cd afspeelt:
1. Controleer of uw computer een CD-drive heeft. De meeste computers hebben dat tegenwoordig, maar als u het niet zeker weet, kijk dan aan de voor- of achterkant van uw computer of er een kleine gleuf is met het woord "CD" ernaast.
2. Stop de audio-cd in het cd-station.
3. Wacht een paar seconden tot de computer de cd herkent. Mogelijk ziet u een pop-upvenster met de vraag wat u met de cd wilt doen. Als u dit ziet, kunt u het sluiten.
4. Open een mediaspeler naar keuze. Windows Media Player en iTunes zijn twee populaire opties.
5. Zoek in uw mediaspeler naar een optie met "Open CD" of "Play CD".
6. Zodra u daarop klikt, zou de CD in uw mediaspeler moeten beginnen afspelen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, hoeveel minuten muziek op een cd?

Wanneer een cd als muziekschijf wordt gebruikt volgens de door Philips en Sony vastgelegde standaard (het zogenaamde Red Book) past er maximaal 74 minuten aan stereogeluid op. Men kan zich ook afvragen: hoeveel minuten muziek op cd? Je kunt ongeveer 74 minuten muziek kwijt op een audio-cd van 650 MB of ongeveer 150 mp3-bestanden op een schijf van dezelfde grootte. Sommige cd's kunnen 700 MB muziek bevatten.

Hoeveel GB is een muziek CD?

Reken ongeveer 600 mb per CD, dan kom je een aardig eind in de richting. Wat is het verschil tussen dvd-R en dvd-R? Er zijn twee soorten DVD-R's: DVD-R en DVD+R. Beide zijn opnamemediums die werken met een optische schijfdrive, maar ze zijn niet compatibel met elkaar. DVD-R's kunnen alleen worden afgespeeld op een DVD-R-compatibele speler of computer. DVD+R's kunnen worden afgespeeld op een DVD+R-compatibele speler of computer.

Wat dit betreft, waar koop je dvd-r?

Als het gaat om dvd-r, waar kun je die kopen? Je kunt ze kopen in een elektronicawinkel of online.

Door Joses

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een cd branden? :: Kan je een diploma opvragen?
Handige links