Huis > H > Hoe Typ Je Een S Met Een Cedille?

Hoe typ je een s met een Cedille?

Selecteer de ş uit het `Speciale tekens` venster. (alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een Cedille op je toetsenbord?

Internationaal toetsenbord typ Cédille en dan c. Shift + 6 is wat type is. Tréma type (shift + ') dan o. Om Franse aanhalingstekens te typen, gebruik alt en.

Hoe typ ik een ş?

De Unicode-codes voor Ș en ș zijn respectievelijk U+0218 en U+0219. Hoe heet een haakje onder de C? cedille - Zelfstandignaamwoord 1. (taalkunde) een diakritisch teken dat onder andere in de spelling van het Catalaans, het Frans, het Turks en het Portugees wordt gebruikt en als een haakje onder een medeklinker wordt geplaatst. ♢ - In het woord Curaçao zit een cedille onder de c (ç).

Hoe typ je een hoofdletter c?

Om een hoofdletter c te typen, houdt u de shift-toets ingedrukt en drukt u vervolgens op de letter c. Hoe maak je een c op een Chromebook? Er zijn een paar verschillende manieren om een c te maken op een Chromebook. Eén manier is om het schermtoetsenbord te gebruiken. Klik hiervoor gewoon op het toetsenbordpictogram rechtsonder in het scherm. Wanneer het toetsenbord verschijnt, drukt u op de c-toets.
Een andere manier om een c te maken op een Chromebook is door een fysiek toetsenbord te gebruiken. Als u een fysiek toetsenbord op uw Chromebook hebt aangesloten, drukt u gewoon op de c-toets.
Tot slot kun je ook de stemtypfunctie van Google Docs gebruiken om een c te maken op een Chromebook. Open hiervoor een Google Doc en klik op het menu Extra. Selecteer vervolgens Voice Typing. Wanneer het microfoonpictogram verschijnt, klik je erop en zeg je: "Maak een c."

Je kunt ook vragen hoe typ je een c met cedille op iphone?

Accenttekens typen op iPhone en iPad

  1. Druk op het toetsenbord de letter e iets langer in.
  2. Er verschijnt een vakje boven de letter e met allerlei varianten met accenten.
  3. Schuif met je vinger naar de gewenste accentletter en laat los.
Je kunt ook vragen hoe maak je een c met een 5 eronder? Hoe typ je een Kleine letter c met cedille
  • Alt 135. Met de linker Alt toets en numeriek toetsenbord [?]
  • AltGr , Met de Alt Gr-toets.
  • ' c. Met de dodetoetsmethode.
  • Alt c. Met de Alt toets. Gerelateerde tekens. Ç Hoofdletter C met cedille. ç Kleine letter c met cedille. Ć Hoofdletter C met acute. ć Kleine letter c met acute.

En nog een vraag, hoe maak je een s?

Windows: Op een Windows computer is de eenvoudigste manier om een ß te maken de alt-toets ingedrukt houden en 0223 of 225 op je numeriek toetsenbord te typen. Hoe noem je een dakje op een letter? De dak van een letter wordt een envelop genoemd.

Hoe krijg je een e met een streepje naar rechts?

The key to getting an e with a dash to the right is to use the correct alt code. The alt code for an e with a dash to the right is 0151. To use this code, you must hold down the alt key and type 0151.

Door Dena

Waar zit het Paragraafteken? :: Hoe schrijf je de c van Curacao?
Handige links