Huis > H > Hoeveel Register Controller?

Hoeveel Register Controller?

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) verenigt sinds 1988 afgestudeerden van de diverse post-masteropleidingen tot Registercontroller (RC). Inmiddels zijn er meer dan 5,000 RC's bij de VRC aangesloten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat zijn de taken van een business controller?

Samengevat: business controllers zijn financieel-economische experts die op de toekomst gericht zijn. Hun hoofdtaak is het adviseren van het management en de directie over strategische besluiten en het optimaliseren van de organisatiestructuur. Wat is controlling opleiding? Het programma richt zich tot corporate controllers, business controllers, management- en cost accountants, financiële directeurs, kortom tot kaderleden uit het accounting- en financedepartement verantwoordelijk voor beheerscontrole, financiële planning, budgettering en rapportering.

Wat verdien je al assistent controller?

In mei 2019 bedroeg het mediane jaarsalaris voor een assistent-controller $85.250, met een bereik tussen $74.930 en $96.040. Wat dit betreft, wat verdien je met finance and control? In financiën en controle, kunt u een diploma in boekhouding, financiën, of een verwant gebied te verdienen. Je kunt ook een Certified Public Accountant (CPA) -aanduiding verdienen. Met een diploma in financiën en controle, kunt u werken in corporate finance, investment banking, en andere financiële rollen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat zijn de best betaalde banen?

Verwacht is dat dit de top tien best betaalde banen van 2020 zijn:

  1. Medisch specialist. Als (voormalig) student geneeskunde klap je nu vast in je handen.
  2. Piloot. Altijd al piloot willen worden?
  3. Advocaat.
  4. Bedrijfsdirecteur.
  5. Bedrijfseconoom.
  6. Commercieel directeur.
  7. HR-directeur.
  8. Kapitein zeeschip.
Men kan zich ook afvragen: wat verdient een junior financial controller? Het landelijk gemiddelde salaris voor een Junior Financial Controller in Nederland is € 3.011 per maand.

Wat is een financieel controller?

Hij of zij bestuurt en beheerst de organisatie vanuit een financieel-economische expertise. De controller houdt toezicht op de financiële administratie, adviseert het management, bestelt economische rapporten en bewaakt de financiële resultaten. Trouwens, wat verdient een senior controller? Een senior controller verdient ongeveer 4000 euro per maand. Dit hangt echter af van verschillende factoren, zoals ervaring, opleiding en bedrijf.

Bovendien, hoeveel verdien je als financieel directeur?

Als financieel directeur verdien je ongeveer €120.000 per jaar. Dit is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de sector waarin het bedrijf opereert.

Door Cyrano

Vergelijkbare artikelen

Waar kan je Champions League gratis kijken? :: Hoeveel kost CFA?
Handige links