Huis > H > Hoe Zet Je Live Chat Aan?

Hoe zet je live chat aan?

Zo zet je de exclusieve live chat voor abonnees aan:

  1. Ga naar de live regiekamer.
  2. Klik bij je livestream op Bewerken.
  3. Klik op Live chat.
  4. Selecteer Abonnees bij Wie berichten kan sturen.
  5. Optioneel: Kies hoelang kijkers geabonneerd moeten zijn voordat ze live chatberichten kunnen sturen.
  6. Klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Wat dit betreft, waar zijn de streamers te zien?

en je op iPad of pc kunt kijken maar mooier is om het naar de iTV te streamen. Via de Google Playstore app op je TV zoeken naar Firefox browser, die installeren. Dan kun je via Firefox naar de website van bijv. de Streamers en als je je daar hebt aangemeld krijg je een code om te kunnen kijken. Daarvan, hoe maak je een live stream? Als je een mobiele livestream wilt maken, moet je aan de vereisten voldoen.

  1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Klik onderaan op Maken. Live gaan.
  3. Het kan tot 24 uur duren om livestreaming voor het eerst aan te zetten. Als het eenmaal aanstaat, kun je direct livestreamen.

Je kunt ook vragen wat heb je nodig om te kunnen streamen?

Om te streamen heb je een apparaat nodig dat verbinding kan maken met het internet en een streamingdienst. Om bijvoorbeeld films van Netflix te streamen, hebt u een apparaat nodig dat verbinding kan maken met het internet (zoals een computer, gameconsole of smart-tv) en een Netflix-account. Dus, wat ben ik nodig om te streamen? Om te kunnen streamen heeft u een computer met internetverbinding, een webcam en een microfoon nodig.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoe werkt een live chat?

Het gesprek start direct: op het moment dat er een vraag binnenkomt, ben je direct in contact met de bezoeker van de website. Er moet dus altijd iemand aanwezig zijn om te reageren op een binnenkomende chat. Hierdoor krijgt de websitebezoeker snel antwoord op zijn vraag. Dus, hoe werkt het chatten? Bij chatten verschijnt de door u getypte tekst bijna direct op het scherm van de andere gebruiker, die direct een berichtje terug kan typen. Om te kunnen chatten is een speciaal chatprogramma nodig. Chatten kan op websites, in spelletjes (zoals Wordfeud) maar ook bijvoorbeeld via WhatsApp.

Kan je chatten op YouTube?

Ga naar het chatvenster tijdens een livestream of première. Zoek een bericht in de live chat (het mag ook een bericht van jezelf zijn) en tik of klik op Meer . Kun je livestream op tv kijken? Je kunt livestreams op je tv kijken als je een apparaat hebt dat je tv aanstuurt en dat compatibel is met de livestreamingdienst. Veel streamingdiensten, zoals Netflix en Hulu, bieden apps voor populaire tv-streamingapparaten, zoals de Roku, de Apple TV en de Amazon Fire TV. Sommige tv's hebben ook een ingebouwde app voor een bepaalde streamingdienst. Als je een tv hebt met een app voor een streamingdienst die je gebruikt, hoef je je tv alleen maar aan te zetten en naar de app te gaan om de livestream te starten.

Hoe kun je een livestream opnemen?

Er zijn een aantal manieren waarop je een live stream kunt opnemen. Als je een stream wilt opnemen die je zelf aan het maken bent, heb je een aantal opties. Je kunt de stream opnemen met behulp van een externe recorder, of je kunt de stream opnemen met behulp van software op je computer. Als je een stream wilt opnemen die je niet zelf aan het maken bent, kun je de stream opnemen door de URL van de stream te kopiëren en deze te plakken in een programma zoals OBS (Open Broadcaster Software).

Door Loella Bonadio

Vergelijkbare artikelen

Hoe stream je een wedstrijd? :: Waarom is DUO nog niet gestort?
Handige links