Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Chat Op Messenger?

Hoe verwijder je een chat op Messenger?

Zo verwijder je Messenger-berichten

  1. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt;
  2. Tik op 'Verwijderen';
  3. Selecteer vervolgens de optie 'Verwijder voor iedereen' en druk nogmaals op 'Verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe verwijder ik een chat van WhatsApp?

Chats verwijderen

  1. Ga naar het scherm Chats, tik op de individuele chat die je wilt verwijderen en houd deze ingedrukt.
  2. Tik op Verwijderen > VERWIJDEREN.
Wat gebeurt er als je een chat verwijderd WhatsApp? Het nummer en de chat (de gesprekken) blijven staan in WhatsApp. Alleen verdwijnt de naam van de contactpersoon. U kunt de chat ook verwijderen uit WhatsApp.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

De twee termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is een subtiel verschil. "Alle chats verwijderen" betekent alle berichten in een chat verwijderen, terwijl "alle chats verwijderen" betekent de chatgeschiedenis en alle berichten daarin verwijderen. Wat zien anderen als je WhatsApp verwijderd? Als je WhatsApp verwijdert, zien anderen je berichten, foto's of video's niet meer. Ze zien je naam echter nog wel in hun contactenlijst.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Mensen vragen ook: hoe verwijder ik alle messenger berichten in 1 keer?

Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop. Kan ik verwijderde berichten van Messenger terughalen? Nee, je kunt verwijderde chatberichten of gesprekken niet zien. Als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je chatlijst verwijderd. Wanneer je een chatbericht of gesprek verwijdert uit je chatlijst, wordt het niet verwijderd uit de lijst met chats van de persoon waarmee je hebt gechat.

Wat dit betreft, kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken?

Je kunt het verzenden van een chatbericht dat je hebt verstuurd permanent ongedaan maken of een chatbericht alleen verbergen voor jezelf. Als je Verzenden voor jou ongedaan maken selecteert, zien de andere mensen in de chat het chatbericht nog in hun chatvenster. Waarom kan ik een chat in WhatsApp niet verwijderen? Er zijn een aantal redenen waarom je een chat niet kunt verwijderen in WhatsApp. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je alleen een chat kunt verwijderen als je de chat met één andere persoon hebt. Als je een chat met meerdere personen hebt, kun je de chat niet verwijderen.
Ten tweede kun je een chat alleen verwijderen als je de laatste persoon bent die de chat heeft verlaten. Dit betekent dat je niet de chat kunt verwijderen als er nog andere personen in de chat zijn.
Ten slotte kun je een chat alleen verwijderen als je de laatste persoon bent die de chat heeft geschreven. Dit betekent dat je de chat niet kunt verwijderen als er nog andere personen in de chat zijn die nog berichten hebben verzonden.

Kan iemand zien dat hij verwijderd is op WhatsApp?

Nee, niemand kan zien wanneer ze zijn verwijderd op WhatsApp. Als je iemand verwijdert uit je contactenlijst, zullen ze geen meldingen ontvangen wanneer je berichten stuurt of hun chatgeschiedenis wist. Bovendien zullen ze hun chatgeschiedenis niet meer kunnen zien wanneer ze inloggen op WhatsApp. Als je iemand echter niet verwijdert uit je contactenlijst, kunnen ze nog steeds zien wanneer je online bent en wanneer je je laatste bericht hebt verzonden.

Door Naamana

Vergelijkbare artikelen

Kan geen WhatsApp berichten verwijderen voor iedereen? :: Kan iemand zien of je zijn nummer heeft verwijderd?
Handige links