Huis > H > Hoe Kan Ik Whatsapp Vertalen?

Hoe kan ik WhatsApp vertalen?

Stel dat je in WhatsApp een ontvangen bericht wil vertalen, of een songtekst op een website, dan volstaat het voortaan om die tekst even te selecteren en te kopiëren. Rechts in beeld verschijnt hierna een nieuwe Google Translate-knop: druk erop, en een pop-upvenster toont je onmiddellijk de vertaling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Hoe vertaal je een pagina Firefox?

Selecteer tekst op een pagina, klik rechts en selecteer Translate Now. Dit zal een nieuw tabblad openen met de vertaling van Google Translate, Bing Translator of DeepL Translator. De doeltaal (de taal waarnaar vertaald wordt) kan ingesteld worden in de voorkeuren van Translate Now. Hoe vertaal je een site op safari? Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' . Klik op de vertaalknop en kies een taal.

Dus, waarom website vertalen?

Er zijn vele redenen om een website te vertalen. Sommige bedrijven willen hun marktbereik vergroten door hun site in meerdere talen beschikbaar te maken. Anderen willen ervoor zorgen dat hun site toegankelijk is voor een wereldwijd publiek. Bovendien kan het vertalen van een website een bedrijf helpen zijn merkidentiteit op te bouwen en een professioneler imago te creëren. Hoe kan je een pdf bestand vertalen? U kunt een PDF-bestand op verschillende manieren vertalen. Eén manier is het gebruik van een PDF-vertaalprogramma, zoals PDF Translator Pro. Met deze tool kunt u een bestand op uw computer selecteren en vervolgens een taal kiezen waarnaar u het wilt vertalen. Een andere manier is het gebruik van een online PDF-vertaler zoals Adobe Acrobat Reader. Ook met dit programma kunt u een bestand op uw computer selecteren en vervolgens een taal kiezen waarnaar u het wilt vertalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Vervolgens, wat is de beste online vertaler?

Volgens vertaalspecialisten levert Google Translate op dit moment de beste vertalingen, vooral bij grote talen. De kwaliteit van de vertalingen uit kleine talen is minder betrouwbaar. In veel talen kun je de vertaling ook laten uitspreken door een computer. Men kan zich ook afvragen: hoe tekst vertalen in excel? Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint

  1. Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  2. Selecteer Controleren > Vertalen.
  3. Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  4. Selecteer Invoegen.

Trouwens, hoe was je dag vertalen?

Goed, hoe was je dag? Good. How was your day? Dienovereenkomstig, hoe kun je een mail vertalen? Als je een mail wilt vertalen, kun je dat doen door een online vertaalmachine te gebruiken, zoals Google Translate. Je kunt ook een vertaaldienst inschakelen, als je een professionele vertaling wilt hebben.

Hoe kan ik een taal herkennen?

In een taal herkennen we verschillende kenmerken, zoals de manier waarop de woorden in een zin staan, de klanken van de woorden en de betekenis van de woorden.

Door Bickart

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als ik Google Chrome verwijder? :: Hoe kan je vertalen?
Handige links