Huis > H > Hoe Verwijder Ik Zoekopdrachten Uit Google Chrome?

Hoe verwijder ik zoekopdrachten uit Google Chrome?

Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:

  1. Ga op je computer naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen?

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan. Hoe verwijder ik zoeksuggesties? Begin dus te typen in de zoekbalk tot de suggestie verschijnt. Druk vervolgens op de pijltjestoets naar beneden tot je op die suggestie staat en hou vervolgens shift en delete tegelijk ingedrukt. Ziezo, de suggestie is nu verwijderd uit je browser!

Vervolgens, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als u uw geschiedenis wist, is het alsof u de site nooit eerder hebt bezocht. Dat komt omdat uw geschiedenis de site in staat stelt te onthouden wie u bent en wat u op de site hebt gedaan. Dienovereenkomstig, hoe verwijder je zoekwoorden? Er zijn een paar verschillende manieren om trefwoorden uit uw account te verwijderen, afhankelijk van hoeveel trefwoorden u wilt verwijderen en of u de bijbehorende gegevens wilt behouden.
Als u een paar trefwoorden wilt verwijderen, kunt u dit doen door het trefwoord te bewerken in het tabblad Trefwoorden van uw account. Klik op het potloodpictogram naast het trefwoord dat u wilt verwijderen en klik vervolgens op de "X" naast het trefwoord in het pop-upvenster.
Als u meerdere trefwoorden tegelijk wilt verwijderen, kunt u dit doen door de trefwoorden te selecteren in het tabblad Trefwoorden en vervolgens te klikken op de knop "Bulkbewerkingen" bovenaan de pagina. Uit het drop-down menu selecteert u "Verwijderen".
Als u een trefwoord en alle bijbehorende gegevens wilt verwijderen, kunt u dit doen door te klikken op de knop "Verwijderen" onderaan de pagina van het trefwoord.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Daarvan, hoe moet je zoekgeschiedenis uitzetten?

Doe dan het volgende:

  1. Ga naar www.google.nl/history.
  2. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent.
  3. Klik links op Activiteitsopties.
  4. Klik onder 'Web- en app-activiteit' op de knop Uitzetten om het bijhouden uit te zetten.
  5. Klik op Onderbreken > OK.
Kan item niet verwijderen uit geschiedenis? Een item verwijderen uit je geschiedenis
  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, swipe je omhoog op de adresbalk voordat je op Geschiedenis. tikt.
  • Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  • Tik rechts op Verwijderen .

En nog een vraag, hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant. Hoe krijg ik mijn gegevens van Google af? Er zijn een aantal manieren waarop je je data van Google kan halen. Als je bijvoorbeeld een back-up wilt maken van je contacten, dan kan je dat doen via de 'Contacten' app. Je kan ook een back-up maken van je app-data en andere bestanden door gebruik te maken van de 'Google Drive'-app.

Hoe verwijder ik automatisch aanvullen?

Autocomplete kan soms handig zijn, maar soms ook niet. Als je autocomplete wilt uitschakelen, volg dan de onderstaande stappen:
1. Ga naar het tabblad 'Tools' in je internetbrowser en selecteer 'Internet Options'.
2. Klik op het tabblad 'Content' en selecteer 'AutoComplete'.
3. Klik op de knop 'Settings' en vervolgens op 'Clear Forms'.
4. Klik op 'OK' en 'OK'.

Door Pentheas

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Google ineens donker? :: Waarom kan ik Google niet openen?
Handige links