Huis > H > Hoe Chromecast Met Andere Wifi Verbinden?

Hoe Chromecast met andere wifi verbinden?

Open je Google Home app en selecteer de Chromecast (bijvoorbeeld “Woonkamer tv”) waarvan je het wifi-netwerk wilt veranderen. Druk op het tandwiel-icoontje rechtsboven, en tik bij de wifi-instellingen “Netwerk vergeten” aan. Hierna kun je door de bovenstaande stappen te volgen een nieuw wifi-netwerk instellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat is Gastmodus?

In de gastmodus kunnen je vrienden makkelijk hun favoriete media vanaf een mobiel apparaat casten via je Chromecast zonder verbinding te maken met je wifi-netwerk. Ze hebben alleen een pincode voor de gastmodus van de Chromecast nodig. Je kunt ook vragen waarom kan ik mijn chromecast niet vinden? Schakel wifi in en uit op het apparaat waarmee je de Chromecast instelt en open de Google Home-app opnieuw. Als het probleem hiermee niet is opgelost, ga je verder met de volgende stap. Gebruik een ander apparaat om het Chromecast-apparaat in te stellen.

Heb je een Chromecast nodig bij een Smart TV?

Nee, u hebt geen Chromecast nodig met een Smart TV. Een Smart TV heeft veel van dezelfde mogelijkheden als een Chromecast, waaronder de mogelijkheid om inhoud van apps zoals Netflix en Hulu te streamen. Vervolgens, hoe verbind ik mijn iphone met chromecast? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone met Chromecast te verbinden. De eerste manier is om de Google Home-app te gebruiken. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op het apparaat waarnaar u wilt casten. Tik vervolgens op de knop "Cast Screen/Audio".
Als uw iPhone iOS 11 of hoger heeft, kunt u deze ook verbinden met Chromecast via de eigen schermspiegelfunctie. Open hiervoor Control Center en tik op de knop "Screen Mirroring". Selecteer vervolgens het apparaat waarnaar u wilt casten.
Een andere manier om je iPhone met Chromecast te verbinden is met een app van derden zoals AirParrot. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en maakt u verbinding met het Chromecast-apparaat. Selecteer vervolgens de knop "AirPlay" en kies de optie "Apple-apparaat spiegelen".

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Vervolgens, welke app moet ik downloaden voor chromecast?

Met de Google Home-app kun je je Google Nest-, Google Wifi-, Google Home- en Chromecast-apparaten instellen, beheren en bedienen, maar ook duizenden geschikte producten voor het connected home, waaronder lampen, camera's en thermostaten. Kun je ook streamen zonder wifi? Als iemand die niet op het wifi-netwerk zit probeert verbinding te maken, stuurt de Chromecast een pincode via een geluidssignaal op een frequentie die wij niet kunnen horen. Met deze pincode kan het apparaat verbinding maken en inhoud streamen naar de Chromecast zonder internet of wifi.

Hoe Chromecast installeren zonder wifi?

Chromecastzonder WifiChromecast

Chromecast verbinden met Mobiele Hotspot van Smartphone

  1. Maak een Mobiele Hotspot aan.
  2. Verbind de Chromecast met de Hotspot.
  3. Start met casten.
Dienovereenkomstig, kan een chromecast op mobiele hotspot? Ja, een chromecast kan op een mobiele hotspot aangesloten worden.

Hoe kan ik Netflix installeren op tv?

Om Netflix te installeren op je televisie, heb je een aantal opties. Als je een smart TV hebt, kan het zijn dat Netflix al geïnstalleerd is. In dat geval hoef je alleen maar in te loggen met je account. Als Netflix nog niet geïnstalleerd is, kan je het programma downloaden via de app store van je smart TV.
Heb je geen smart TV? Dan kan je een streaming mediaplayer of een spelcomputer gebruiken om Netflix te kijken. Welke apparaten precies geschikt zijn, hangt af van het type televisie dat je hebt (bijvoorbeeld HDMI, AV of SCART). Op de website van Netflix kan je checken welke apparaten geschikt zijn voor jouw televisie.
Voor sommige televisies is het ook mogelijk om een speciale Netflix-afstandsbediening te kopen. Deze werkt via infrarood en kan de meeste streaming mediaplayers en spelcomputers aansturen.

Door Lorain Gallodoro

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een Chromecast gebruiken zonder wifi? :: Kan je Chromecast meenemen naar hotel?
Handige links