Huis > W > Wat Is De Beste Chromecast?

Wat is de beste Chromecast?

De Chromecast met Google TV is het meest recente apparaat van Google en daarmee momenteel de beste met de meeste mogelijkheden. Google TV en de afstandsbediening zijn mooie toevoegingen. Andere actuele Chromecast apparaten die worden verkocht zijn de Chromecast Ultra en de Chromecast V3.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Is mogelijk ingesteld maar we kunnen niet met het apparaat communiceren vanaf je iPhone?

Keuken is mogelijk ingesteld, maar we kunnen niet met het apparaat communiceren vanaf je iPhone. Het is mogelijk dat je Chromecast en iPhone zijn verbonden met netwerken die niet met elkaar kunnen communiceren. Misschien is een kleine wijziging in de wifi-instellingen vereist. Kan geen verbinding maken met het netwerk? Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost.

Dus, hoe verbind je je chromecast met wifi?

Als uw Chromecast nog niet op uw tv is aangesloten, sluit u deze aan op een HDMI-poort. Zet vervolgens uw tv en Chromecast-apparaat aan. Op uw tv ziet u een welkomstscherm met de tekst "Ready to Cast".
Open vervolgens de Google Home-app op uw mobiele apparaat. Tik op het pictogram Apparaten in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op het +-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst met beschikbare apparaten. Voer desgevraagd de pincode in die op uw tv-scherm wordt weergegeven.
Zodra uw Chromecast is verbonden, kunt u het WiFi-netwerk selecteren waarmee u het wilt verbinden. Dienovereenkomstig, hoe google opnieuw installeren? Aangenomen dat u instructies wilt over hoe u Google opnieuw kunt installeren:
Ga naar google.com en klik op de negen puntjes in de rechterbovenhoek. Er verschijnt een drop-down menu. Klik op "Account."
Klik op de volgende pagina op "Gegevens en personalisatie". Scroll naar beneden naar "Download, verwijder of maak een plan voor uw gegevens." Klik op "Een service of uw account verwijderen."
Klik op "Een Google-service verwijderen". U wordt opnieuw gevraagd om u aan te melden. Voer uw accountgegevens in.
Klik op 'Uw Google-account beheren'. Scroll omlaag naar "Aanmelden bij Google". Klik op "Apparaattoegang."
Klik op 'Apparaten beheren'. Er verschijnt een lijst met apparaten die bij uw Google-account zijn aangemeld. Klik op de drie puntjes naast het apparaat dat u wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen".
Afmelden van uw Google-account op alle apparaten.
Ga naar google.com/delete_account.htm. Voer uw accountgegevens in en klik op "Volgende".
Selecteer "Ja, ik wil [uw e-mailadres] verwijderen". Klik op "Volgende."
Voer uw wachtwoord in en klik op "Volgende".
Klik op "Account verwijderen."

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste gratis fitness app?

Er zijn 6 gratis fitness apps voor in de sportschool. Gezondheid.

Kun je Google opnieuw installeren?

Je kunt apps vanaf je computer opnieuw installeren of inschakelen op je Android-apparaat.

  1. Open play.google.com op je computer.
  2. Klik op Apps.
  3. Klik op de app die je wilt installeren of aanzetten.
  4. Klik op Installeren, Geïnstalleerd of Aanzetten als je de app wilt activeren op je apparaat.
Dienovereenkomstig, kan ik google verwijderen en opnieuw installeren? Als je problemen ondervindt met Google Chrome kun je de problemen vaak oplossen door het programma opnieuw te installeren. Om Chrome opnieuw te kunnen installeren moet je het programma wel eerst verwijderen en het nieuwste installatiebestand downloaden op de website van Chrome.

Waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken. Trouwens, hoe cast ik van telefoon naar tv? Er zijn verschillende manieren om vanaf je telefoon naar je tv te streamen. Een veelgebruikte methode is om een ​​ Chromecast -apparaat aan je tv te koppelen. Dit kan worden gedaan door de Chromecast-app te downloaden en de instructies op te volgen.

Waarom kan ik niet streamen naar Samsung tv?

Samsung TV's zijn niet compatibel met de AirPlay-technologie die wordt gebruikt door Apple TV's. Dit betekent dat je geen Apple TV-apparaten kunt gebruiken om audio of video naar een Samsung TV te streamen.

Door Mann Mcleskey

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Chromecast verbinden met wifi? :: Kan geen verbinding met Chromecast maken?
Handige links