Huis > K > Kan Je Google Home Verbinden Met Chromecast?

Kan je Google Home verbinden met Chromecast?

Check of je Chromecast, scherm/speaker en mobiele apparaat op hetzelfde Wifi-netwerk aangesloten zijn. Ga naar het startscherm van Google Home, en druk op 'toevoegen'. Kies voor 'Video's en Foto's'. Is er een koppeling vereist, dan kun je hier klikken op 'koppelen' en dan 'Account koppelen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Kan Chromecast niet toevoegen aan Google Home?

Stap 2.Stappen voor probleemoplossing

  1. Sluit de Google Home-app en open deze opnieuw.
  2. Schakel wifi in en uit op het apparaat waarmee je de Chromecast instelt en open de Google Home-app opnieuw.
  3. Gebruik een ander apparaat om het Chromecast-apparaat in te stellen.
Welke Chromecast werkt met Google Home? De Google Assistent gebruiken op je tv met Chromecast
  • Chromecast of Chromecast Ultra met Cast-versie 1.32+.
  • Google Home, Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub of Google Nest Hub Max.

Dienovereenkomstig, hoe sluit je chromecast aan op je tv?

Er zijn een paar verschillende manieren om je Chromecast op je tv aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is om het aan te sluiten via een HDMI-poort. Als uw tv geen HDMI-poort heeft, kunt u een adapter gebruiken om hem aan te sluiten op een ander type poort, zoals DVI of VGA. U kunt uw Chromecast ook met een USB-kabel op uw tv aansluiten. Heeft mijn tv een ingebouwde Chromecast? Nee, uw tv heeft geen ingebouwde Chromecast. U kunt echter een Chromecast-apparaat kopen dat in de HDMI-poort van uw tv wordt gestoken.

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik google home niet installeren?

Google Home Installeren lukt niet

  • Misschien heeft je smartphone een ander wifi netwerk dan de Google Home Speaker, zorg ervoor dat dit altijd hetzelfde netwerk is.
  • Zijn er updates beschikbaar die jij momenteel nog niet hebt, update je app dan.
Waarom kan ik geen verbinding maken met Chromecast? Reset je modem of router door de instructies van de fabrikant van je apparaat te volgen. Plaats de Chromecast verder bij de achterkant of zijkant van je tv vandaan en zorg dat deze geen contact maakt met andere apparaten, draden of kabels. Deze apparaten kunnen je wifi- of bluetooth-verbinding verstoren.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet meer casten?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Trouwens, welke google chromecast is het beste? De Chromecast Ultra is de snelste en meest geavanceerde Chromecast. Het is perfect voor mensen die 4K-televisies hebben en die de hoogste beeldkwaliteit willen. De Chromecast 3 is de nieuwste versie van de Chromecast. Het is een kleine, krachtige en betaalbare streamer die geschikt is voor elke televisie.

Wat is beter dan Chromecast?

Er zijn een aantal opties die beter zijn dan Chromecast. Sommigen vinden de Apple TV beter, omdat het een krachtigere en veelzijdigere streamingsapparaat is. Anderen vinden de Roku Stick of de Amazon Fire TV Stick beter, omdat ze gemakkelijker te gebruiken zijn en een betere ervaring bieden.

Door Ander Cass

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Chromecast 1 en 2? :: Kan je 2 Chromecasten in huis hebben?
Handige links