Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Wifi Controleer Of Je Netwerknaam En Je Wachtwoord Correct Zijn?

Kan geen verbinding maken met wifi Controleer of je netwerknaam en je wachtwoord correct zijn?

Als andere apparaten ook geen verbinding met het wifi-netwerk of met internet kunnen maken, start je de router opnieuw op.

  • Koppel de wifi-router los om deze opnieuw op te starten.
  • Check of de lampjes van de router helemaal uit zijn nadat je de router hebt ontkoppeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast?

Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt). Wat dit betreft, hoe kan ik van telefoon naar tv streamen? Streamen met een smart-tv

  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.

Hoe stream ik van iPhone naar Chromecast?

Om van uw iPhone naar een Chromecast te streamen, moet u de Google Home-app op uw apparaat hebben geïnstalleerd. Zodra u de app hebt, opent u deze en tikt u op het cast-pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens het apparaat waarnaar u wilt casten en tik op de knop "Afspelen". Waarom verbind mijn iphone niet met Chromecast? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone mogelijk geen verbinding maakt met Chromecast. Het eerste dat u moet controleren is of u de nieuwste versie van de Google Home-app hebt geïnstalleerd. Als dat niet het geval is, werkt u de app bij en probeert u het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone en Chromecast-apparaat opnieuw op te starten. Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met het Wi-Fi-netwerk bij u thuis. Probeer verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk en kijk of dat werkt. Als het werkt, is er mogelijk een probleem met de Wi-Fi-router bij u thuis. Als geen van deze oplossingen werkt, moet je contact opnemen met Apple of Google voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dus, hoe kan ik casten naar tv?

Casten vanuit apps met Chromecast naar je tv

  1. Zorg ervoor dat het mobiele apparaat, de tablet of de computer waarmee je cast, is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd.
  2. Open een app met Chromecast.
  3. Tik op het Cast-icoon.
  4. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.
Dit in overweging nemend, waarom cast mijn telefoon niet? Schakel wifi in en uit op het apparaat waarmee je de Chromecast instelt en open de Google Home-app opnieuw. Als het probleem hiermee niet is opgelost, ga je verder met de volgende stap. Gebruik een ander apparaat om het Chromecast-apparaat in te stellen.

Waar zit het knopje van de Chromecast?

Op de Chromecast met Google TV, de meest recente versie, zit de resetknop aan de achterkant. Bij de Chromecast 3 (uit 2018) en Chromecast Ultra zit deze knop juist op de zijkant. Hoe Chromecast resetten zonder wifi? Om Chromecast te resetten zonder wifi, moet je de volgende stappen volgen:
1. Zet je Chromecast aan.
2. Houd ingedrukt de knop aan de achterkant van de Chromecast voor ongeveer 10 seconden. De status-LED gaat dan knipperen.
3. Wanneer de status-LED stopt met knipperen, is je Chromecast gereset.

Hoe kan ik mijn Chromecast updaten?

Om je Chromecast te updaten, moet je de app Chromecast-app op je telefoon of tablet gebruiken. Als je de app niet hebt, kun je deze downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
Open de app en tik op het Chromecast-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Als je meerdere Chromecasts hebt, moet je de juiste selecteren.
Tik vervolgens op de knop Apparaat updaten. Als er een update beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Door Nicodemus Joly

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik tv kijken op beamer? :: Hoe zet je de ondertiteling aan bij Netflix?
Handige links