Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen De Oude En Nieuwe Chromecast?

Wat is het verschil tussen de oude en nieuwe Chromecast?

De grootste verandering ten opzichte van het vorige model, is dat de nieuwe Chromecast beschikt over een dual-channel 2.4/5Ghz WiFi-antenne, die 802.11ac ondersteunt. Op het eerste gezicht lijkt dit geen uniek verkoopaspect, maar Google geeft aan dat vooral oude Chromecast-bezitters het verschil zeker gaan merken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dus, wat is het verschil tussen chromecast v3 en ultra?

De Chromecast Ultra werkt hetzelfde als de Chromecast V3, alleen de kwaliteit is stukken beter. De Chromecast Ultra is de enige Chromecast die alle online media (tv, films, tv-programma's, series en muziek) kan streamen in 4K Ultra HD en HDR kwaliteit. Bovendien, wat kun je met een chromecast 3? Met de Chromecast hoef je niet meer naar een klein scherm te staren, maar stream je video's van YouTube en films van Netflix, HBO GO, Videoland, NPO Live TV (NL) met 1 druk naar je televisie. Chromecast werkt met Android tablets en smartphones, iPhones en iPads.

Kun je een Chromecast updaten?

Ja, u kunt een Chromecast bijwerken. Om dit te doen, opent u de Google Home-app op uw mobiele apparaat en tikt u op het apparaat dat u wilt bijwerken. Tik vervolgens op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer Apparaatinstellingen. Tik vanaf daar op de knop Controleren op updates. Als er een update beschikbaar is, wordt deze automatisch geïnstalleerd. Je kunt ook vragen hoe herken je chromecast 3? Chromecast 3 is te herkennen aan zijn ronde vorm en het google "G" logo op de voorkant. Het apparaat is ook aanzienlijk kleiner dan de vorige generatie, waardoor het draagbaarder is. Chromecast 3 heeft ook een bijgewerkte HDMI-aansluiting die compatibel is met beeldschermen met een 4K-resolutie.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Daarvan, welke chromecast is beter?

De kwaliteit van de verbinding en streaming zijn bij de Google Chromecast Ultra 4k verbeterd. Zo stream in nóg betere beeldkwaliteit: 4K Ultra HD – en HDR beeldkwaliteit. Het apparaat draadloos of bekabeld verbinden: De Chromecast heeft een voedingsadapter met een netwerkpoort. Bovendien, is een nieuwe chromecast sneller? Tot nu toe is elke nieuwe generatie van de Chromecast steeds sneller dan de vorige. Met een hogere snelheid zit je minder lang te wachten tussen het moment dat je op 'Casten' drukt, en het moment dat de de video begint met afspelen.

Dienovereenkomstig, kan ik chromecast 1 nog gebruiken?

Google stopt updates voor Chromecast 1: dit heb je aan een upgrade. De originele Chromecast krijgt geen grote updates meer. Wil je toekomstige features blijven gebruiken, dan moet je overstappen naar een nieuwe Chromecast. Trouwens, waarom google chromecast ultra niet meer te koop? Volgens een artikel van 9to5google is de productie van de Chromecast Ultra gestopt omdat de vraag tegenwoordig vooral uitgaat naar de Chromecast met Google TV. Dit is de opvolger van de Chromecast Ultra en heeft een ingebouwde mediaspeler. De Chromecast met Google TV is daarom beter verkrijgbaar en goedkoper.

Daarvan, welke chromecast v3?

Er zijn drie verschillende chromecast-apparaten die momenteel verkrijgbaar zijn. De eerste is de chromecast Ultra, die 4K-video ondersteunt en een prijs heeft van ongeveer 80 euro. De tweede is de chromecast (standaard), die 1080p-video ondersteunt en een prijs heeft van ongeveer 35 euro. De derde is de chromecast audio, die audio-streaming ondersteunt en een prijs heeft van ongeveer 30 euro.

Door Coulombe

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal met een chromecast ultra? :: Wat is het bereik van een Chromecast?
Handige links