Huis > W > Wat Is De Laatste Film Van Marvel?

Wat is de laatste film van Marvel?

Black Widow en Shang-Chi, Marvel's Eternals en Spider-Man: No Way Home zijn reeds op het grote scherm verschenen en deze films zullen tevens voor de nodige opschudding in onze lijst hieronder zorgen. In 2022 verwachten we naast Doctor Strange in the Multiverse of Madness in mei ook Thor: Love and Thunder in juli.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Wat dit betreft, wie is de sterkste van marvel?

Na de nieuwste aflevering van WandaVision zijn heel wat Marvel-fans tot de conclusie gekomen dat Wanda Maximoff de sterkste Avenger is. Hoeveel Marvel-films zijn er in 2022? Marvel-films in 2022

Dit jaar zijn er vier Marvel-films die in de bioscoop moeten gaan verschijnen. De eerste komt deze maand al uit en is onderdeel van Sony's Spider-Man Universe en wie weet raakt deze film ook het Marvel Cinematic Universe waarin drie films verschijnen.

Wat dit betreft, hoeveel marvel personages zijn er?

Er zijn meer dan 700 Marvel karakters. Hoeveel Doctor Strange films zijn er? Er zijn momenteel twee Doctor Strange films uitgebracht. De eerste film kwam uit in 2016 en de tweede film in 2021.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zelf 8mm film digitaliseren?

Hoe kan ik de film aanpassen? Met een digitale camera kan een geprojecteerd beeld van cinefilm worden opgenomen. Er zijn verschillende voorbeelden te vinden op het internet.

Wat is de volgende Marvel serie?

De volgende Marvel-serie van Disney+ is Ms. Marvel en deze gaat in première op 8 juni. Zoals velen al verwachten heeft die serie een jongere doelgroep voor ogen dan de andere films en series in het Marvel Cinematic Universe. Wie is sterker Thor of Captain Marvel? Toekomst van het MCU

Ze mag dan wel officieel de sterkste held zijn: Thor 4 komt sneller dan Captain Marvel 2! In Marvels epische toekomstplannen lezen we dat Captain Marvel 2 er zeker aankomt, alleen is daar nog geen releasedate voor. Thor: Love And Thunder wel.

Daarvan, wie is de beroemdste avenger?

In de huidige Marvel films was Captain America de eerste echte held die al tijdens de Tweede Wereldoorlog de wereld wist te redden. Captain America hoort absoluut in de top 5 Avengers lijst. Wie is de bekendste Avenger? De meest bekende Avenger is Iron Man. Hij is de rijkste superheld en heeft de meeste aandacht van de media.

Welke films komen er uit in 2022?

In 2022 komen de volgende films uit:
-Avengers: Infinity War
-Black Panther
-Captain Marvel
-Deadpool 2
-Jurassic World: Fallen Kingdom
-The Incredibles 2
-Thor: Ragnarok

Door Louella

Vergelijkbare artikelen

Welke Avengers films zijn er? :: Wat is de eerste strip van Marvel?
Handige links