Huis > H > Hoe Begin Ik Aan Star Wars?

Hoe begin ik aan Star Wars?

Muradin: "Dat is de zogeheten 'Machete-manier', die echt alleen gaat over de eerste zes films. Volgens die theorie kun je het beste beginnen met deel vier, uit 1977, ga je daarna door met vijf (1980), vervolgens kijk je twee en drie (2002 en 2005, red.) als een soort flashbacks en eindig je met zes (1983)."

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Star Wars-films en series zijn er?

The Last Jedi's premièredatum was 9 december 2017. The Rise of Skywalker's premièredatum was 18 december 2019.

Waarom Star Wars volgorde?

Waarom de volgorde van de Star Wars-films niet klopt

In eerste instantie waren er slechts drie Star Wars-films gepland, maar omdat deze drie films zo'n succes waren werd er besloten om door te gaan. Daarop besloot bedenker George Lucas om Episode's I, II en III te maken.
Wat is de laatste film van Star Wars? Star Wars Episode VII: The Force Awakens kwam uit in december 2015. Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi volgde in december 2017. Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker, die is verschenen in 2019, heeft de trilogie voltooid.

Dienovereenkomstig, heeft netflix star wars?

Netflix heeft momenteel niet de rechten om Star Wars-films te streamen, maar ze hebben belangstelling getoond om ze in de toekomst te verwerven. Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen star trek en star wars? De Star Trek-franchise speelt zich af in een fictief universum waar de hoofdpersonen leden zijn van een vredes- en verkenningsorganisatie die de United Federation of Planets (UFP) heet. Het centrale conflict in de meeste Star Trek verhalen is de strijd tussen de UFP en hun belangrijkste tegenstander, de militaire organisatie bekend als het Klingon Rijk.
Star Wars speelt zich daarentegen af in een melkwegstelsel dat geregeerd wordt door een autocratisch rijk. Het conflict in de meeste Star Wars verhalen is de strijd tussen de rebellenalliantie en het Galactische Rijk.

Gerelateerde artikelen

Wie is de maker van Star Wars?

De geestelijke vader van de Star Wars saga is George Lucas Jr. Hij regisseerde vier van de zes Star Wars films. De baas van Lucasfilm is George Lucas.

Trouwens, wie is de maker van star wars?

George Walton Lucas Jr. is de geestelijke vader van de Star Wars saga. Hij bedacht alle verhalen en regisseerde vier van de zes Star Wars-films. George Lucas is ook de baas van Lucasfilm Ltd. Mensen vragen ook: wat is het verhaal van star wars? Star Wars is een Amerikaanse filmfranchise, die oorspronkelijk werd bedacht door regisseur en producent George Lucas. Het verhaal speelt zich af in een ver sterrenstelsel, waar de ultieme strijd tussen goed en kwaad wordt uitgevochten. Een mysterieuze kracht ("the Force") speelt hierin een centrale rol.

Dit in overweging nemend, wie speelt prinses leia in de eerste star wars trilogie?

Leia Organa (geboren als Leia Amidala Skywalker), beter bekend als Prinses Leia (Engels: Princess Leia), is een personage uit de Star Wars-saga, gespeeld door Carrie Fisher. Leia is de tweelingzus van Luke Skywalker. Haar ouders zijn Padmé Amidala en Anakin Skywalker en haar pleegvader is Bail Organa. Wat is de derde film van Star Wars? De derde film in de Star Wars-saga is Return of the Jedi uit 1983. In deze film krijgen Luke Skywalker en zijn vrienden te maken met het kwaad dat Darth Vader en het Rijk van het Sith vertegenwoordigen.

Is Star Wars te zien op Videoland?

Ja, dat kan. Er zijn twee manieren waarop je Star Wars op Videoland kunt zien. Allereerst kun je een abonnement nemen op het zenderpakket Disney XD, waar Star Wars te zien is. Daarnaast kun je ook de films en/of series los kopen of huren in de Videoland-app.

Door Antonin

Vergelijkbare artikelen

Wie zijn de hoofdpersonen van Star Wars? :: Hoeveel Avengers zijn er?
Handige links