Huis > W > Wat Komt Er Na X Men Origins Wolverine?

Wat komt er na X Men Origins Wolverine?

Chronologische volgorde

Als we daarnaast de drie Wolverine-films (X-Men Origins: Wolverine, The Wolverine en Logan) en The New Mutants op de meest waarschijnlijke plek zetten, komen we tot de onderstaande volgorde. Tussen de haakjes staat het jaar waarin de film speelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak komt dezelfde waarde voor in Excel?

Gebruik het getal om te tellen hoe vaak een bepaalde waarde voorkomt. Een functie. U kunt het getal gebruiken. Om het aantal keren te tellen dat een bepaalde waarde voorkomt in een bereik van cellen.

Hoe oud is Wolverine?

WolverineWolverine

Wolverine
Uitgever(s)Marvel Comics
Eerste verschijningThe Incredible Hulk #180 - 181 (1974)
Bedenker(s)Len Wein, John Romita, Sr. en Herb Trimpe
Waar kan ik The Wolverine kijken? Kijk The Wolverine | Volledige film | Disney+

Bovendien, hoe is marvel ontstaan?

Marvel Entertainment, LLC is een in juni 1998 opgericht Amerikaans amusementsbedrijf, gevestigd in New York City, dat een dochteronderneming is van The Walt Disney Company. Marvel werd opgericht door Stan Lee, Jack Kirby, Steve Ditko en anderen. Het bedrijf staat bekend om zijn stripboeken, films, televisieshows, videospelletjes en themaparken. Welke film komt na Wolverine? De film die na Wolverine komt is Logan.

Door Nerta Kime

Vergelijkbare artikelen

  • Hoe laat komt ARIA op tv?

    De drie juryleden van het nieuwe MAX-programma hebben meer dan tachtig jaar podiumervaring. Ze zijn elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1 in de achtdelige serie ARIA presented by Dionne Stax.

  • Welke film komt voor Infinity War?

    Captain America: The First Avenger is een film die je gezien moet hebben. Captain America: The First Avenger is het begin van het verhaal. Er is een groep mensen genaamd The Avengers. 2 is een vervolg op de film, "Guardians of the Galaxy." Er is een film genaamd Age of Ultron. Er was een Burgeroorlog. Er is een film genaamd THOR: RAGNAROK. Black Panther is een film. Er is een oorlog aan de gang.

  • Wat komt na Gotham?

    In seizoen vijf krijgt het verhaal van de Dark Knight een nieuwe wending als de jurisdictie van Detective Jim Gordon en het territorium van de meest beruchte Supervillains van de stad in twee delen worden gesplitst.

  • Hoe komt het dat mijn telefoon zo snel leeg is?

    De laatste nieuwsberichten en de huidige temperatuur kunnen je batterij een stuk sneller leegmaken als je awidget hebt. Vergeet niet de rest van je telefoon te verwijderen als je het echt nodig hebt. De automatische synchronisatie van apps moet worden beperkt.

  • Hoeveel films zijn er van Wolverine?
  • Hoe komt het dat mijn pc zo traag is?
  • Hoe komt Telegram aan contacten?
Hoeveel films zijn er van Wolverine? :: Wie zijn de hoofdpersonen van Star Wars?
Handige links