Huis > W > Wat Te Doen Als Je Deel 1 Kwijt Bent?

Wat te doen als je deel 1 kwijt bent?

Als u uw kentekenbewijs kwijt bent, moet u een vervangend kentekenbewijs aanvragen. Ook als uw kentekenbewijs is gestolen. Bent u de tenaamstellingscode van uw kentekencard kwijt? Dan hoeft u alleen een nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is een tenaamstellingscode RDW?

Tenaamstellingscode: Het deel dat nodig is bij overschrijving van het kenteken en dat u thuis moet bewaren. De tenaamstellingscode bestaat uit 9 cijfers. De eerste 4 cijfers ontvangt u bij de aankoop van een voertuig en de laatste 5 cijfers als u de kentekencard ontvangt. Wat te doen als je kenteken deel 2 kwijt bent? U vraagt een nieuw kentekenbewijs aan via de knop Kentekenbewijs aanvragen. Kies dan voor 'Kentekencard met tenaamstellingscode aanvragen'. U betaalt de kosten via iDEAL . U ontvangt van ons een nieuw kentekenbewijs (kentekencard) en automatisch ook een tenaamstellingscode.

Trouwens, wat te doen als je overschrijvingsbewijs kwijt bent?

Als je je overstapcertificaat verliest, moet je contact opnemen met je oude school en vragen of ze je een nieuw certificaat willen sturen. Trouwens, hoe lang duurt duplicaat inschrijvingsbewijs? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit kan variëren naargelang de instantie die het kentekenbewijs afgeeft en de specifieke procedure. In het algemeen is het echter raadzaam om voor het aanvragen van een duplicaat van het kentekenbewijs ten minste enkele weken uit te trekken, zodat alle noodzakelijke documenten in orde zijn en het proces soepel kan verlopen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat kost het als je je kentekenbewijs kwijt bent?

Kentekenbewijs kwijt kosten

De kosten voor een vervangende kentekencard en tenaamstellingscode zijn vastgesteld op € 32,60. Deze kosten voor een nieuw kentekenbewijs betaal je gemakkelijk online via iDEAL in het dienstenportaal van de RDW.
Waar kan ik Tenaamstellingscode deel 1 vinden? Het eerste deel van de tenaamstellingcode ontvangt u als u de auto op uw naam laat zetten. Het eerste deel van de code staat namelijk op het tenaamstellingsbewijs dat u krijgt zodra het kenteken op uw naam is overgeschreven. Deel 1 van de code bestaat uit de eerste 4 cijfers van de tenaamstellingscode.

Waar staat de 9 cijferige Tenaamstellingscode?

De tenaamstellingscode is de unieke code die hoort bij het kentekenbewijs op creditcardformaat (kentekencard). De code bestaat uit 9 cijfers. De code heeft u nodig als u uw voertuig wilt verkopen inruilen, schorsen, slopen of uitvoeren. Bewaar hem daarom goed. Kan ik mijn auto verkopen zonder Tenaamstellingscode? Nee, dat kan niet. Een registratiecode is vereist voor het verkopen van een auto. De code wordt gebruikt om de auto te registreren bij de wegenverkeersdienst. Zonder de code kan de auto niet legaal worden verkocht.

Hoe kom ik aan kentekenbewijs deel 2?

Als je een registratiecertificaat deel 2 wilt aanvragen, moet je eerst een aanvraagformulier invullen. Dit formulier is verkrijgbaar bij de gemeente of op de website van het CBR. Vervolgens moet je het formulier, samen met een kopie van je identiteitsbewijs, naar het CBR sturen. Het CBR zal je registratiecertificaat deel 2 toesturen nadat ze je aanvraag hebben ontvangen en behandeld.

Door Alys

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent een 2 op kentekenplaat? :: Waarom reageert mijn afstandsbediening?
Handige links