Huis > K > Kan Geen Video Afspelen Google Chrome?

Kan geen video afspelen Google Chrome?

Ga naar de Chrome-blog voor meer informatie.

  • Stap 1: Zet JavaScript aan. Voor sommige media is JavaScript vereist.
  • Stap 2: Check je extensies, plug-ins, cache en cookies.
  • Stap 3: Update Chrome.
  • Stap 4: Reset de Chrome-instellingen.
  • Stap 5: Reset je internetverbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, welke bestanden windows media player?

Windows Media Player 12 heeft ingebouwde ondersteuning voor een aantal populaire audio-en video-indelingen, zoals 3GP, AAC, AVCHD, MPEG-4, WMV en WMA. Het ondersteunt ook de meeste AVI-, DivX-, MOV-en Xvid-bestanden. Hoe kan ik een MOV bestand afspelen? Apple QuickTime Player en VLC Media Player kan worden gebruikt voor het openen en de inhoud van deze MOV-bestanden in zowel Mac-platforms en Windows-computers en Windows Media Player is ook geïntegreerd met het afspelen van de functionaliteit van deze . mov bestanden.

Je kunt ook vragen kan windows mov afspelen?

Ja, Windows kan MOV-bestanden afspelen met de QuickTime Player of de Windows Media Player. Welke extensie hoort bij een videobestand? De extensie van een videobestand is meestal ".mp4" of ".mov".

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Welke videoformaten zijn er?

verschillende video formaten en codecs

  • [custom_frame_left shadow=”on”] [/custom_frame_left] Er zijn zoveel videoformaten.
  • AVCHD (Advanced Video Codec High Definition)
  • .AVI (Audio Video Interlaced)
  • .FLV (Flash Video Format)
  • .MPEG (Motion Picture Experts Group)
  • MPEG-4 (.MP4)
  • .WMV (Windows Media Video)
Bovendien, hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken? Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Welke Media Player voor Windows 10?

Windows Media Player 12 – beschikbaar als onderdeel van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10* – kan met meer soorten muziek en video overweg dan ooit, met inbegrip van Flip Video en niet-beschermde muziek uit uw iTunes-bibliotheek! Dienovereenkomstig, welke mediaspeler voor tv? Als je een tv wilt aanschaffen, hangt het grotendeels af van welk soort tv je wilt. Er zijn namelijk twee soorten tv's: Smart-tv's en niet-Smart tv's. Smart-tv's zijn tv's die zijn verbonden met het internet en daardoor toegang hebben tot veel online content, zoals apps, games en streamingdiensten. Niet-Smart tv's hebben geen internetverbinding en bieden dus minder mogelijkheden. Als je besluit om een Smart-tv aan te schaffen, is het belangrijk om te bepalen welke media player je wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende media spelers op de markt, dus het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Wij geven je graag wat advies mee om bij het maken van deze keuze te helpen.

Hoe kan ik een dvd afspelen op mijn pc?

Om een DVD af te spelen op een pc, heb je een aantal dingen nodig: een DVD-speler, een DVD-decoder en de juiste software. De meeste pc's hebben deze drie dingen al, maar soms is er extra software nodig.
Als je pc een DVD-speler heeft, maar geen DVD-decoder, dan kun je een DVD-decoder programma downloaden. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, dus kijk even welke het beste bij jouw pc past. Als je pc geen DVD-speler heeft, kun je een externe DVD-speler aanschaffen. Deze aansluit je via een USB-kabel op je pc.
Om een DVD af te spelen, zet je de disc in de DVD-speler en start je de DVD-software op je pc. Soms moet je de pc even laten instellen voor het afspelen van DVD's. Het afspelen van een DVD op je pc is nu een fluitje van een cent!

Door Disini

Vergelijkbare artikelen

Wat is het leukste familie spel? :: Waar zit de aan uit knop iPad?
Handige links