Huis > H > Hoe Compatibiliteitsmodus Verwijderen?

Hoe compatibiliteitsmodus verwijderen?

Hoe de compatibiliteitsmodus in Excel uit te schakelen

  1. Open een Excel-bestand.
  2. Klik op Bestand.
  3. Kies Opties.
  4. Selecteer de optie Opslaan in het zijpaneel.
  5. Zoek de optiekop Bestanden opslaan in dit formaat.
  6. Klik op het vervolgkeuzemenu ernaast en selecteer . xlsx Excel-werkmap.
  7. Klik OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat is de compatibiliteitsmodus?

In de compatibiliteitsmodus worden nieuwe of verbeterde functies van Word tijdelijk uitgeschakeld, zodat het document nog steeds kan worden bewerkt door personen met een eerdere versie van Word. Bovendien zorgt de compatibiliteitsmodus ervoor dat de indeling van het document behouden blijft. Dienovereenkomstig, hoe excel opslaan als xls? xls).

  1. In Excel 2007: Klik op Microsoft Office knop. en klik Excel opties.
  2. Klik in de categorie Opslaan onder Werkmappen opslaanin de lijst Bestanden opslaan in deze indeling op de bestandsindeling die u wilt gebruiken. Tip: Zie Bestandsindelingen dieworden ondersteund in Excel.

Hoe zet ik compatibiliteitsmodus aan?

Compatibiliteitsmodus is een functie in Internet Explorer waarmee u webpagina's kunt bekijken die zijn ontworpen voor eerdere versies van de browser. Om de compatibiliteitsmodus in te schakelen, klikt u op het pictogram Extra in de rechterbovenhoek van Internet Explorer en vervolgens op Instellingen voor compatibiliteitsweergave. In het dialoogvenster Instellingen compatibiliteitsweergave voegt u de website waarmee u problemen hebt toe aan de lijst met websites die moeten worden weergegeven in de compatibiliteitsweergave. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een xls bestand openen? Een xls-bestand is een Microsoft Excel-spreadsheetbestand. Excel is een spreadsheetprogramma dat deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite van programma's. Om een xls-bestand te openen, moet Microsoft Excel op uw computer zijn geïnstalleerd. Als u Excel niet hebt, kunt u een gratis proefversie downloaden van Microsoft.com. Zodra Excel is geïnstalleerd, kunt u dubbelklikken op het xls-bestand om het te openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Waar vind ik compatibiliteitsmodus?

Je kunt ook met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar het programma klikken en Eigenschappen > Compatibiliteit kiezen. Hoe Doc omzetten naar Docx? Hoe converteert u een DOC naar DOCX

  1. Stap 1. Upload doc-bestand(en)
  2. Kies 'naar docx' Kies docx of iedere andere bestandsindeling die u nodig heeft als resultaat (meer dan 200 indelingen worden ondersteund)
  3. Download uw docx. Laat het bestand converteren en u kunt direct daarna uw docx-bestand downloaden.

Wat betekent compatibiliteitsmodus in PowerPoint?

De compatibiliteitsmodus zorgt ervoor dat u PowerPoint 97-2003-bestanden kunt openen en opslaan zonder ze te converteren. In de compatibiliteitsmodus kunt u PowerPoint 97-2003-presentaties openen, bewerken en opslaan, maar u kunt niet alle nieuwe PowerPoint-functies gebruiken. Dus, hoe sla je een bestand op als xlsx? Om een bestand op te slaan als xlsx, moet je het bestand openen in een spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of OpenOffice Calc. Vervolgens klik je op 'Bestand opslaan als...' in het menu of ga je naar 'Opslaan als' in het tabblad 'Bestand'. In het dropdownmenu 'Opslaan als type' selecteer je 'Excel-werkblad (.xlsx)'. Nu kun je het bestand opslaan op de locatie naar keuze.

Waar worden Excel bestanden opgeslagen?

Bestanden van Excel worden opgeslagen in het bestandssysteem van het apparaat waarop Excel is geïnstalleerd. De standaardlocatie voor Excel-bestanden is de map "My Documents" op het apparaat.

Door Lianne

Vergelijkbare artikelen

Hoe een Excel bestand downloaden? :: Waar vind ik compatibiliteitsmodus?
Handige links