Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Computer Zwart Beeld Geeft?

Wat moet je doen als je computer zwart beeld geeft?

Zwart beeldscherm op laptop en tablet

  1. Controleer of de batterij geplaatst is en of deze voldoende opgeladen is.
  2. Sluit het apparaat met de juiste adapter op netstroom aan.
  3. Controleer of er spanning op het stopcontact aanwezig is.
  4. Is er spanning op het stopcontact aanwezig?
  5. Controleer de aansluitkabels van de netadapter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, kan niet opstarten?

Misschien zit er een probleem in de hardware. Dit merk je wanneer je computer tijdens het opstarten een foutmelding geeft of geluiden gaat maken, zoals piepjes. In dat geval is er waarschijnlijk iets mis met de hardware. Misschien is er een onderdeel stuk en moet dit vervangen worden. Wat is SFC Scannow? Met de opdracht sfc /scannow worden alle beschermde systeembestanden gescand en beschadigde bestanden vervangen door een bestand in cache dat zich bevindt in een gecomprimeerde map in %WinDir%\System32\dllcache. De tijdelijke aanduiding %WinDir% vertegenwoordigt de Windows-besturingssysteemmap. Bijvoorbeeld C:\Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat doen als windows niet wil opstarten?

Als uw computer niet aangaat of niet goed opstart, moet u misschien een harde reset uitvoeren. Een harde reset is wanneer u uw computer opnieuw opstart door op de resetknop aan de achterkant van de computer te drukken, of door de stekker uit het stopcontact te halen en deze er vervolgens weer in te steken. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u een ander stopcontact proberen, of u kunt proberen het BIOS te resetten. Hiervoor moet je je computer openen en de CMOS batterij vinden. Als je die gevonden hebt, verwijder je hem en plaats je hem terug. Dit zal het BIOS resetten en hopelijk het probleem verhelpen. Hoe zet ik mijn scherm op zwart? Er zijn een paar manieren om je scherm zwart te maken. Een manier is om naar je instellingen te gaan en de achtergrond te veranderen in zwart. Een andere manier is om naar je power options te gaan en het donkere thema in te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dienovereenkomstig, waarom wordt mijn beeld zwart?

We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken: Verbindingsproblemen met uw monitor of scherm. Problemen met bijwerken van stuurprogramma voor beeldschermadapter. Problemen met recente systeemupdates of -installaties. Hoe reset ik mijn beeldscherm? De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.

  1. Selecteer Start> Instellingen > System> Display.
  2. Als u de grootte van uw tekst en apps wilt wijzigen, kiest u een optie in de vervolgkeuzelijst naast Schaal.

Wat dit betreft, kan niet opstarten in veilige modus?

Vanaf het aanmeldingsscherm

Als je Instellingen niet kunt openen om naar de veilige modus te gaan, start je het apparaat opnieuw op vanuit het Windows-aanmeldingsscherm. Houd op het Windows aanmeldingsscherm de Shift-toets ingedrukt terwijl u Power > Restart selecteert.
Kan geen Systeemherstel uitvoeren Windows 10? Als je probeert Windows 10 opnieuw te installeren via het herstelsysteem, maar je krijgt de foutmelding 'Kan systeemherstel uitvoeren', dan kan dit aan verschillende dingen liggen.
Ten eerste zou je kunnen controleren of je wel voldoende ruimte hebt op je harde schijf. Het herstelsysteem maakt een reservekopie van je huidige systeeminstellingen, en als je harde schijf niet genoeg ruimte heeft, kan het systeem de reservekopie niet maken.
Ten tweede kan het zijn dat de herstelfunctie is uitgeschakeld. In sommige gevallen kan Windows de herstelfunctie uitschakelen omdat het denkt dat er geen probleem is. Je kunt controleren of de herstelfunctie is uitgeschakeld door naar de 'Instellingen' te gaan en vervolgens naar 'Update & Security'. Klik dan op 'Recovery'. Als je ziet dat de optie 'Turn on system protection' is uitgeschakeld, klik dan op de optie om het weer in te schakelen.
Ten derde kan het zijn dat er een probleem is met de reservekopie die het herstelsysteem heeft gemaakt. In sommige gevallen kan het herstelsysteem een reservekopie maken, maar deze is dan corrupt of incomple

Hoe kan ik Windows 10 repareren?

Als er problemen zijn met Windows 10, probeer dan eerst de automatische reparaties te starten door te zoeken naar 'foutopsporing' in het zoekvak van de taakbalk. Als dat niet helpt, kunt u de onderstaande stappen proberen:
1. Start de computer opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.
2. Controleer of alle hardware- en software-drivers up-to-date zijn.
3. Herstel de computer naar een eerdere werkbare versie.
4. Maak een nieuwe gebruikersaccount aan.
5. Repareer het Windows-besturingssysteem.
6. Herinstalleer Windows 10.

Door Cornelia Oberlin

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met opdrachtprompt? :: Kan niet meer in laptop wachtwoord vergeten?
Handige links