Huis > H > Hoe Groot Is Een Computerkast?

Hoe groot is een computerkast?

Computerbehuizing
MerkMS-Tech CA-0300 Raptor
Ondersteunde moederbordenATX, Mini-ITX, MicroATX
Aansluitingen3.5mm headset, Microfoon, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, eSATA
AfmetingH420mm x B180mm x D435mm

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer een groot scherm?

Selecteer Start en dan Instellingen om alles in één weergave te zien.

Dienovereenkomstig, wat is midi tower?

Exacte afmetingen variëren van geval tot geval, maar de meeste mid-towers lopen tot ongeveer 18 inch hoog en 8 inch breed. Mid-tower PC's zijn waarschijnlijk de meest voorkomende vormfactor en hebben genoeg ruimte om systemen met een closed-loop CPU-koeler, een paar grafische kaarten en veel opslagruimte te plaatsen. Dus, wat is een atx behuizing? Een kast met een ATX-moederbord en voeding kan nog verschillende vormfactoren aannemen. Veel voorkomende vormen zijn torens (towers), zoals de minitower, miditower, of de grote tower); desktops (ook wel pizza box of horizontale kast); en kasten waar het scherm in geïntegreerd is.

Wat is de behuizing van een computer?

De behuizing van een computer is de fysieke behuizing die de onderdelen van de computer bevat en beschermt. De behuizing heeft meestal slots voor uitbreidingskaarten en bays voor harde schijven. Hoeveel fans heeft een pc nodig? Een PC heeft meestal ten minste twee ventilatoren nodig: een om koele lucht de kast in te zuigen, en een andere om warme lucht naar buiten te zuigen. Sommige kasten hebben ruimte voor extra ventilatoren, die kunnen helpen om de interne componenten koeler te houden en de luchtstroom te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe groot teams achtergrond?

De afmetingen zijn 1920 x1080.

Mensen vragen ook: wat heb je nodig om een computer te maken?

Voor het samenstellen van een computer heeft u minimaal de volgende componenten nodig:

  • Een behuizing.
  • Een voeding (vaak al onderdeel van de behuizing)
  • Een processor.
  • Koeling voor de processor (bij boxed versie meegeleverd met de processor)
  • Moederbord.
  • Geheugenmodule(s)
  • Een videokaart.
  • Een harde schijf.
Wat is het nut van een systeemkast? De systeemkast van een vuurwapen is het 'omhulsel' waarin de bewegende delen van dit wapen bewegen. De bedoeling ervan is om de bewegende delen te beschermen tegen stof en vuil van buitenaf.

Vervolgens, wat is een interne bay?

De harde schijf zit in de computerkast in een zogeheten interne bay (baai), die dezelfde maat heeft als de harde schijf. In een computerkast kunnen bays met verschillende maten zitten, en het aantal bays kan variëren van 2 tot 10 of nog meer. Dus, wat zit er allemaal op een moederbord? De moederbord bevat alle belangrijke elektronische componenten van een computer. Dit zijn onder andere de centrale processor, geheugen, chipset, opslagcontrollers, ingang- en uitgangschakelaars en de BIOS. Deze componenten zijn verbonden met elkaar via een aantal verschillende bussen. Moederborden zijn er in verschillende formaten, afhankelijk van het type computer. Zo zijn er speciale moederborden voor laptops, servers en desktopcomputers.

Trouwens, wat is het verschil tussen atx en micro atx?

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen ATX en micro-ATX. Het eerste verschil is de grootte; ATX-borden zijn groter dan micro-ATX-borden. Dit betekent dat ATX-borden meer connectoren en componenten kunnen bevatten. Het tweede verschil is dat micro-ATX-borden minder flexibel zijn dan ATX-borden; micro-ATX-borden hebben een vaste lay-out en kunnen daarom minder gemakkelijk worden aangepast.

Door Larrabee Slocum

Vergelijkbare artikelen

Welke onderdelen zijn aangesloten op het moederbord? :: Is er een gratis PC Cleaner?
Handige links