Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Pc Scherm Zwart Blijft?

Wat moet je doen als je pc scherm zwart blijft?

Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat moet je doen als je pc niet meer opstart?

Veel voorkomende oorzaken bij een pc die niet start zijn een defecte voeding, geheugenmodules of harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel. Hoe zet ik mijn scherm op zwart? Voor een zwart scherm gebruikt u de volgende sneltoets: Windows logotoets + Ctrl + Shift + B.

Dienovereenkomstig, waarom doet mijn laptop scherm het niet?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw laptopscherm niet werkt. Het eerste wat u moet doen is controleren of het scherm is ingeschakeld. Als dat zo is, dan moet u de aansluitingen controleren om ervoor te zorgen dat het scherm goed is aangesloten. Als het scherm nog steeds niet werkt, dan is het mogelijk dat het scherm zelf defect is en zal moeten worden vervangen. Hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal Windows 10? Als uw scherm is ingezoomd of uitgezoomd, kunt u de volgende stappen proberen om het weer normaal te krijgen:
1. Open de Instellingen-app door op de Windows-toets + I op je toetsenbord te drukken.
2. Klik op de categorie Systeem.
3. Blader in de sectie Weergave omlaag naar de sectie Schaal en lay-out en klik op de knop Reset.
4. Start uw computer opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat te doen als je scherm uitvalt?

Het reinigen of vervangen van de ventilatoren zou kunnen helpen, maar dat doet u best voorzichtig of met hulp van een professional. Een andere mogelijke oorzaak van een beeldscherm dat in 'zwart' gaat zijn fouten in het stuurprogramma. Wat is een opstartherstel? Opstartherstel, ook wel automatische reparatie genoemd in Windows 8 en Windows 8.1, is een geïntegreerd hulpprogramma voor probleemoplossing in Microsoft Windows dat is ontworpen om snel de meest voorkomende problemen op te lossen waardoor uw computer mogelijk niet naar het besturingssysteem kan opstarten.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn pc terug opstarten?

Opnieuw opstarten doet u zo:

  1. Sluit eventueel openstaande programma's.
  2. Klik op de Startknop.
  3. Klik op het pictogram Aan/uit.
  4. Klik op Opnieuw opstarten.
Wat is SFC Scannow? SFC Scannow is een hulpmiddel van Microsoft Windows waarmee je kunt controleren of er corrupte of beschadigde bestanden zijn op je computer. Als SFC Scannow corrupte of beschadigde bestanden vindt, probeert het deze te herstellen vanuit een back-up die is opgeslagen in de Windows-installatie.

Waarom wordt mijn beeld zwart?

Het kan zijn dat de foto's zwart zijn omdat de camera niet genoeg licht heeft opgevangen. Het licht is waarschijnlijk te donker of er stonden te weinig lichtgevende objecten in de ruimte. Het kan ook zijn dat de belichting van de foto's niet goed is.

Door Thurman

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik weer beeld op mijn laptop? :: Wat doet DISM?
Handige links