Huis > W > Wat Doen Als Computerscherm Zwart Is?

Wat doen als computerscherm zwart is?

Microsoft geeft als oplossing om de 'good old' ctrl alt delete-toetsen in te drukken als je bij het starten van Windows 10 een zwart scherm krijgt. Hiermee haal je niet alleen taakbeheer te voorschijn als je ingelogd bent, maar krijg je ook de Aan/Uit-knop te zien in de rechter benedenhoek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat moet je doen als je laptop scherm niet aan gaat?

Druk tegelijkertijd op de Windowstoets + CTRL + Shift + B. U hoort een pieptoon en het scherm knippert. TIP: U kunt door met de zaklamp van uw telefoon op het scherm te schijnen controleren of de computer wel is opgestart. Hoe krijg ik weer een normaal scherm? Methode 1: de toetsencombinatie

  1. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets rechts.
  2. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets links.

Wat te doen als je scherm uitvalt?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je scherm faalt:
1. Start uw apparaat opnieuw op. Dit kan het probleem verhelpen.
2. Controleer op losse verbindingen. Controleer of alle kabels goed zijn aangesloten.
3. Probeer een ander scherm. Als u een ander beeldscherm bij de hand hebt, probeer dat dan op uw apparaat aan te sluiten om te zien of dat het probleem verhelpt.
4. Update uw drivers. Als u een speciale grafische kaart gebruikt, zorg dan dat u de nieuwste stuurprogramma's hebt geïnstalleerd.
5. Probeer een andere kabel. Als u een HDMI- of DVI-kabel gebruikt, probeer deze dan te vervangen door een andere.
6. Controleer je voeding. Als u een laptop gebruikt, controleer dan of deze is aangesloten. Als u een desktop gebruikt, controleer dan of de voeding is ingeschakeld en goed werkt.
7. Neem contact op met de technische ondersteuning. Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en uw scherm werkt nog steeds niet, neem dan contact op met de technische ondersteuning voor uw apparaat. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal windows 10? Er zijn een paar manieren om je scherm weer normaal te krijgen op Windows 10. De eerste manier is om naar het menu Start te gaan en op het tabblad Instellingen te klikken. Klik vanaf daar op Systeem en vervolgens op Weergave. Onder de sectie Schaal en lay-out kunt u de grootte van uw tekst, apps en andere items wijzigen. De andere manier om de grootte van je scherm te veranderen is door de Windows-toets ingedrukt te houden en op de min (-) toets van je toetsenbord te drukken.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Trouwens, waarom gaat mijn computerscherm niet aan?

Veel voorkomende oorzaken bij een pc die niet start zijn een defecte voeding, geheugenmodules of harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel. Hoe kan ik mijn browservenster maximaliseren? Sneltoetsen

  1. Maximaliseren van het venster: druk tegelijk op de Windows-toets (toets met het Windows-vlaggetje) en de pijl omhoog.
  2. Minimaliseren van het venster: druk op de Windows-toets en tweemaal op de pijl omlaag.
  3. Minimaliseren van alle vensters, behalve het actieve venster: druk op de Windows-toets en de Home-toets.

Trouwens, hoe krijg ik mijn scherm weer horizontaal?

Optie 1: Windows-sneltoetsen

  1. Ctrl + Alt + Pijltje omlaag : Draait je scherm 180 graden, op de kop dus.
  2. Ctrl + Alt + Pijltje naar links : Draait je scherm 90 graden naar links.
  3. Ctrl + Alt + Pijltje naar rechts : Draait je scherm 90 graden naar rechts.
Waarom is mijn beeld zwart? Er zijn verschillende redenen waarom een afbeelding zwart kan zijn. Een van de meest voorkomende redenen is dat de afbeelding niet genoeg licht heeft. Als een afbeelding niet genoeg licht heeft, zal het beeld donker of zwart zijn. Een andere reden waarom een afbeelding zwart kan zijn, is dat de afbeelding is beschadigd. Als een afbeelding beschadigd is, kan het beeld donker of zwart zijn.

Daarvan, hoe zet je sluimerstand uit?

Om dat uit te schakelen, moet je eerst naar de instellingen van je computer gaan. Vervolgens ga je naar de sectie 'Energiebeheer' of 'Standaardinstellingen'. In deze sectie kun je de optie 'Slaapstand uitschakelen' of 'Slaapstand deactiveren' selecteren.

Door Junius Melchiorre

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal Windows 11? :: Welke processor voor 4K?
Handige links