Huis > K > Kun Je Voicemail Inspreken Als Je Geblokkeerd Bent?

Kun je voicemail inspreken als je geblokkeerd bent?

Beste antwoord door Noordzee

Hallo Jeanka, Helaas is het niet mogelijk om een telefoonnummer te blokkeren voor voicemail. Je kunt inderdaad wel voicemail uitzetten, maar dan kan niemand meer een voicemail inspreken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd?

Als u een persoon belt die u heeft geblokkeerd, hoort u een enkele kiestoon gevolgd door een voicemail. Zonder kiestoon kan de voicemail direct worden geactiveerd.

Kan je een mailadres blokkeren iPhone?

Het blokkeren van een e-mailadres op iOS 8 gaat als volgt: sla het adres op in de contactenlijst zoals hierboven beschreven. Open Instellingen, dan FaceTime, scrol naar beneden en selecteer "Geblokkeerd". Scrol naar beneden en tik op "Voeg toe". Kies het contact dat je wilt verwijderen. En nog een vraag, wat gebeurt er als je een contact blokkeert iphone? Wanneer u een telefoonnummer of contact blokkeert, kan deze u nog steeds bellen of een voicemail sturen, maar u ontvangt hiervan geen melding. Berichten die worden verzonden of ontvangen, worden niet afgeleverd. Het contact ontvangt ook geen melding dat het gesprek of bericht is geblokkeerd.

Kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Als je een contactpersoon in WhatsApp hebt geblokkeerd, kun je niet zien of die persoon online is. De persoon die je hebt geblokkeerd, kan ook niet zien wanneer je online bent. Hoe weet je of iemand zijn telefoon uit staat? Als u iemand probeert te bellen en zijn telefoon staat uit, hoort u meestal een bericht dat de persoon die u probeert te bereiken niet bereikbaar is. En als u iemand sms't en die persoon heeft een iPhone, dan ziet u het bericht "afgeleverd" onder uw tekst, maar als zijn telefoon uit staat, staat er "niet afgeleverd".

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat is de in gesprek toon?

Deze toon betekent normaal gesproken dat het opgeroepen toestel in gesprek is, maar tegenwoordig hoor je hem ook als een gesprek geweigerd is (alleen mogelijk met een ISDN- of een gsm-toestel). In Nederland is de toonhoogte 425 Hz gedurende 500 ms met een onderbreking van eveneens 500 ms. Men kan zich ook afvragen: hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op facetime? Weet of iemand je heeft geblokkeerd voor FaceTime-oproepen

Als u een persoon belt via FaceTime en er wordt herhaaldelijk”FaceTime niet beschikbaar“gezegd, betekent dit: De persoon negeert uw oproepen. Hun FaceTime is niet ingesteld. Hun iPhone is niet verbonden met wifi of mobiele data.

Kan je iemand appen als je geblokkeerd bent?

Ben je eenmaal geblokkeerd op WhatsApp, dan kun je deze persoon geen berichten meer sturen. Kun je iemand bellen die je geblokkeerd heeft op WhatsApp? Nee, je kan iemand die je hebt geblokkeerd op WhatsApp niet bellen.

Trouwens, wat is een 0044 nummer?

Een 0044-nummer is een telefoonnummer in het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk heeft een landcode van 44. Dit betekent dat wanneer u een telefoontje naar het Verenigd Koninkrijk wilt plegen, u 0044 moet intoetsen voordat het telefoonnummer.

Door Rowney

Vergelijkbare artikelen

Wat is contacten importeren exporteren? :: Hoe zet ik mijn contacten over op nieuwe simkaart?
Handige links