Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Cortana?

Wat kun je doen met Cortana?

Verder kun je Cortana als zoekfunctie gebruiken. Ze indexeert al je lokale bestanden en systeeminstellingen, het web, de OneDrive cloudopslag van je Microsoft account en de Windows Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is Cortana Windows 11?

Cortana is een virtuele persoonlijke productiviteits- assistent die gebruik maakt van de zoekmachine Bing om taken uit te voeren zoals het instellen van herinneringen, het beantwoorden van vragen, het beheren van agenda's en andere productiviteit taken. Kun je Cortana verwijderen? Als je Cortana wilt verwijderen dan moet dat met software van derden zoals CCleaner of Revo Uninstaller, Geek Uninstaller of Bulk Crap Uninstaller. Als je een van deze programma's gebruikt dan kun je hiermee Cortana deïnstalleren. Meestal staat Cortana dan vermeld bij Windows/Microsoft Store Apps.

Kan ik Cortana uitschakelen?

Ja, u kunt Cortana uitschakelen. Om dit te doen, moet je het register bewerken.
1. Open de Register-editor door op de Windows-toets + R te drukken en regedit in te typen.
2. Vouw de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE uit en vouw vervolgens de sleutel SOFTWARE uit.
3. Vouw de Policies-sleutel uit, en vervolgens de Microsoft-sleutel.
4. Selecteer de Windows-sleutel, klik met de rechtermuisknop en selecteer Nieuw > Sleutel.
5. Noem de nieuwe sleutel Windows Zoeken en druk op Enter.
6. Klik met de rechtermuisknop op de Windows Search-sleutel en selecteer Nieuw > DWORD (32-bits) Waarde.
7. Noem de nieuwe waarde AllowCortana en druk op Enter.
8. Dubbelklik op de waarde AllowCortana om het eigenschappenvenster te openen.
9. Verander de waardegegevens in 0 en klik op OK.
10. Sluit de Register-editor en start uw computer opnieuw op. Wat doet Cortona? Cortona is een virtuele assistent die wordt geactiveerd door spraakopdrachten. Hij kan taken uitvoeren zoals alarmen instellen, items toevoegen aan een takenlijst en muziek afspelen. Hij kan ook vragen beantwoorden over het weer, het verkeer en andere onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe werkt Cortana Windows 10?

Wat is Cortana? Cortana is Microsofts eigen 'slimme assistent'. Cortana heeft wat weg van Google Now en Siri: Je kunt er opdrachten aan geven zoals het inplannen van een agenda-afspraak of het instellen van een herinnering. Ook kan Cortana via spraakcommando's zoeken in je documenten en op internet. Hoe kom ik van Edge af? Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop.

Wat is Cortana exe?

Wat is Cortana.exe? Cortana.exe is een trojan-miner van cryptomunten die stiekem in het systeem infiltreert en computerbronnen (in het bijzonder de CPU) gebruikt om cryptomunten te minen. Merk op dat Cortana.exe eigenlijk een hernoemd uitvoerbaar bestand is van XMRIG, een legitieme tool voor het minen van cryptomunten. Wat dit betreft, is groove muziek gratis? Ja, Groove muziek is gratis. Het is een muziekstreaming-app die is ontwikkeld door Microsoft. De app is gratis te gebruiken met advertenties of je kunt ervoor betalen om advertenties te verwijderen. De app heeft ook een premium-abonnement dat je toegang geeft tot onbeperkte muziekstreaming en -downloads.

Wat is Cortana 2?

Cortana is een spraakassistent van Microsoft die beschikbaar is op Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Server 2016 en Xbox One. Cortana kan gebruikers helpen met het uitvoeren van taken, zoals het opzoeken van informatie op het internet, het instellen van herinneringen en het uitvoeren van eenvoudige opdrachten.

Door Matthia Genson

Vergelijkbare artikelen

Kan ik zonder Microsoft Edge? :: Wat is het verschil tussen correlatie en causaliteit?
Handige links