Huis > K > Kan Je Cortana Verwijderen?

Kan je Cortana verwijderen?

Als je Cortana wilt verwijderen dan moet dat met software van derden zoals CCleaner of Revo Uninstaller, Geek Uninstaller of Bulk Crap Uninstaller. Als je een van deze programma's gebruikt dan kun je hiermee Cortana deïnstalleren. Meestal staat Cortana dan vermeld bij Windows/Microsoft Store Apps.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat kun je doen met Cortana?

Cortana is de persoonlijke productiviteitsassistent van Microsoft waarmee u tijd kunt besparen en u kunt concentreren op wat het belangrijkst is. Selecteer om te beginnen het Cortana-pictogram op de taakbalk. Als u niet zeker weet wat u moet zeggen, vraag dan "Wat kunt u doen?" Vervolgens, heb je cortana nodig? Cortana voor Windows is beschikbaar in bepaalde regio's en landen. Als Cortana niet beschikbaar is voor uw Windows-apparaat, kunt u nog steeds zoeken naar bestanden op uw apparaat in het zoekvak op de taakbalk. Cortana is ook beschikbaar op andere platforms, zoals Android en iOS, in bepaalde markten.

Waarom Cortana?

Cortana is een digitale assistent die je helpt dingen gedaan te krijgen op je pc. Het is ontworpen om te werken met je Microsoft-account, waarmee je toegang hebt tot diensten als Office 365, OneDrive en Outlook. Je kunt Cortana vragen dingen te doen zoals alarmen instellen, je agenda bijhouden en apps openen. Cortana ondersteunt ook natuurlijke taal, zodat je haar vragen kunt stellen in gewoon Engels. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je cortana aan? Als u een Windows 10-computer gebruikt, kunt u Cortana inschakelen door het menu Start te openen en "Cortana" in het zoekvak te typen. Zodra de Cortana-instellingen verschijnen, kunt u de optie "Hey Cortana" inschakelen. Als u een Windows 10 mobiel apparaat gebruikt, kunt u Cortana inschakelen door de Instellingen-app te openen en op "Cortana" te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Welke programma's kan ik verwijderen Windows 10?

Typ in het zoekvak op de taakbalk Configuratiescherm en selecteer dit in de zoekresultaten. Selecteer Programma's > > Programma's en onderdelen. Houd de naam ingedrukt van het programma dat je wilt verwijderen (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Verwijderen of Verwijderen/Wijzigen. Hoe werkt Cortana Windows 10? Wat is Cortana? Cortana is Microsofts eigen 'slimme assistent'. Cortana heeft wat weg van Google Now en Siri: Je kunt er opdrachten aan geven zoals het inplannen van een agenda-afspraak of het instellen van een herinnering. Ook kan Cortana via spraakcommando's zoeken in je documenten en op internet.

Vervolgens, waar is cortana?

Cortana openen door te klikken op het pictogram van Cortana op de taakbalk. Hoe kom ik van Edge af? Om Edge van je computer te verwijderen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar 'Start' en typ 'Programma's en Functies'.
2. Klik in het linkermenu op 'Programma's en Functies'.
3. Zoek Edge in de lijst met programma's en klik erop.
4. Klik op 'Verwijderen/Wijzigen'.
5. Volg de aanwijzingen op het scherm om Edge te verwijderen.

Trouwens, is groove muziek gratis?

Ja, Groove Music is gratis. Er zijn twee manieren waarop je Groove Music gratis kunt gebruiken. Allereerst kun je Groove Music Pass gebruiken om toegang te krijgen tot de Groove Music-catalogus. Aan de andere kant kun je ook je eigen muziek uploaden naar OneDrive en deze dan streamen via de Groove Music-app.

Door Orlanta

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Microsoft Edge of Google Chrome? :: Wat is Cortana niet beschikbaar voor jouw regio?
Handige links