Huis > W > Wat Heb Je Nodig Om Csgo Te Spelen?

Wat heb je nodig om CSGO te spelen?

CS: GO

CS:GO

Processor:Intel Core i3 of AMD FX-4100 of beter
RAM:4 GB of meer
Videokaart:Nvidia GTX 750 / AMD R7 250

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Hoe duur is cs go?

Valve heeft de game Counter-strike: Global Offensive gratis gemaakt om te spelen. Daarnaast is er een Battle Royale-modus in de game gekomen, zo laat de ontwikkelaar weten. Klanten die de game hebben gekocht, krijgen een zogenoemde Prime-status. Dit in overweging nemend, welke counter-strike? CounterStrikeCS

Counter-Strike
UitgeverVivendi (pc) Microsoft Game Studios (Xbox)
Datum van uitgave19 juni 1999 (Originele Half-Life mod) 8 november 2000 (pc) (Xbox)
Laatste versie1.6
GenreFirst-person shooter

Men kan zich ook afvragen: hoeveel gb is counter-strike?

Het spel Counter-Strike: Global Offensive is ongeveer 4,9 GB groot. Bovendien, hoe werkt counter strike? Counter Strike is een first-person shooter-videospel dat is gemaakt door Valve Corporation. Het is een multiplayerspel dat kan worden gespeeld via een lokaal netwerk of het internet. Spelers kunnen zich aansluiten bij teams en het tegen elkaar opnemen in verschillende spelmodi.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Is CS Go gratis?

Ter herinnering, Counter-Strike: Global Offensive est altijd beschikbaar gratis op pc via Steam. Mensen vragen ook: hoe oud moet je zijn voor csgo? Leeftijd. Counter-Strike: Global Offensive, ook bekend als CS:GO, is een first-person shooter uitgebracht door Valve Corporation en Hidden Path Entertainment in 2012 op Playstation 3, Xbox 360, Microsoft Windows en OS X. Het is multiplayer en heeft een PEGI: 18 rating.

Hoeveel kost Splitgate?

Splitgate is een gratis te spelen, snelle multiplayershooter waarin spelers portalen kunnen bedienen. Hoeveel Plus is Splitgate? Plus is een eigenzinnige mix van het beste van twee populaire genres. Het is een first-person shooter met een unieke twist: tweedimensionale portalen die spelers in staat stellen om door de derde dimensie te bewegen. Dit maakt het mogelijk om achter de rug van vijanden te komen, over obstakels te springen en zelfs door muren te lopen.

Dienovereenkomstig, hoeveel mensen spelen splitgate?

Volgens onze gegevens spelen ongeveer tweeduizend mensen regelmatig Splitgate. Dit aantal is echter niet vast, omdat het spel nog steeds in ontwikkeling is en er steeds meer mensen bij komen.

Door Starinsky

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud moet je zijn voor Splitgate? :: Kan backup van chatgeschiedenis niet herstellen?
Handige links