Huis > W > Wat Is De Duurste Auto Ter Wereld Top 10?

Wat is de duurste auto ter wereld top 10?

De top 10 duurste auto's in de wereld

  1. Bugatti La Voiture Noire: startprijs €16,5 miljoen.
  2. Rolls-Royce Sweptail: €10,96 miljoen.
  3. Bugatti EB110: €7,5 miljoen.
  4. Mercedes-Benz Maybach Exelero: €6,7 miljoen.
  5. Koenigsegg CCXR Trevita: €4 miljoen.
  6. Lamborghini Veneno Roadster: €3,3 miljoen.
  7. Lamborghini Sian: €3 miljoen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kost een nieuwe accu voor een elektrische auto?

Er is geen vaste prijs voor het vervangen van de batterij. Een nieuwe accu voor de Model 3 zou 15.000 euro kosten. De accu van de Model S moet rond de 18.000 euro worden neergelegd.

Men kan zich ook afvragen: wat is de duurste auto van europa?

Bugatti La Voiture Noire – $18,7 miljoen

De Bugatti La Voiture Noire officieel de duurste nieuwe auto aller tijden.
Hoe duur is de Bugatti la voiture Noire? Hij staat klaar voor aflevering, de duurste nieuwe Bugatti ooit. Het is de La Voiture Noire, waarvan de Franse hypercar-fabrikant slechts één exemplaar vervaardigt. Waar de sportcoupé naar toe gaat, is nog niet bekend.

Bovendien, wat is de lelijkste auto ter wereld?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want schoonheid is in het oog van de toeschouwer. Enkele auto's die algemeen worden genoemd als een van de lelijkste zijn de Pontiac Aztek, de Chevrolet Vega, de AMC Gremlin en de Ford Pinto. Dienovereenkomstig, wat is de grootste auto ter wereld? De grootste auto ter wereld is de Maybach Exelero. Het is een eenmalige high-performance sportwagen die in 2004 werd gebouwd door de Duitse fabrikant Maybach. De Exelero is aanzienlijk langer en breder dan een gewone Maybach, en heeft een V12 twin-turbo motor die 700 pk levert. De auto is ook uitgerust met unieke kenmerken zoals een koolstofvezel carrosserie, 20-inch lichtmetalen velgen, en een topsnelheid van 218 mijl per uur.

Gerelateerde artikelen

Heeft elke auto een 12V aansluiting?

Een maximale stroomafname van 15A is wat de meeste auto's hebben.

Mensen vragen ook: wat is de mooiste auto van de wereld?

#Model
1.Jaguar E-Type
2.Renault Trezor
3.Ferrari 250 GTO
4.Lamborghini Miura
Mensen vragen ook: wat kost een ferrari 250 gto? Op 2 januari 2019 is de prijs van goud $ 41,43 per gram. In augustus werd een Ferrari 250 GTO uit 1962 de duurste auto die ooit op de veiling werd verkocht met een verkoopprijs van $ 48.405.000. De 250 GTO weegt tussen de 880 en 950 kilogram, afhankelijk van de bron.

Wat is de duurste Lamborghini?

De duurste nieuwe auto die in 2020 op Nederlands grondgebied is toegelaten, is een Lamborghini Aventador SVJ63 Roadster. Het is één van de 63 stuks wereldwijd. Hij kost de gefortuneerde koper liefst 706.274 euro, maar daarvan vloeit alleen al aan BPM 136.000 euro direct de schatkist van de staat in. Hoeveel Bugatti la voiture Noire zijn er? Er zijn slechts tien Bugatti La Voiture Noire's in de wereld. Ze zijn allemaal gemaakt als een eerbetoon aan Ettore Bugatti's eigen Type 57SC Atlantic uit 1936. Het is onbekend hoeveel van deze auto's nog bestaan, maar vermoedelijk zijn er slechts drie of vier van de originele tien over.

Dienovereenkomstig, wat is het duurste ferrari of lamborghini?

De meest dure Ferrari is de Ferrari LaFerrari, gevolgd door de Ferrari Enzo. De meest dure Lamborghini is de Lamborghini Veneno.

Door Nixie Demarest

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel DC films zijn er? :: Wat kost een Aston Martin DBX?
Handige links