Huis > W > Wat Is De Nieuwste Minecraft Versie 2021?

Wat is de nieuwste Minecraft versie 2021?

Het onderzoeken van grotten en bergen wordt een betere ervaring. Mojang heeft de Minecraft Caves and Cliffs update onthuld, die uit zal komen in de zomer van 2021. Zoals de naam al suggereert, voert de update verbeteringen door voor de grotten en bergen van de game.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Dus, wat is er nieuw in 1.18 minecraft?

De werelden van Minecraft krijgen met 1.18 een grote update. Niet alleen zijn er nieuwe biomes toegevoegd, zoals druipsteengrotten en bevroren bergtoppen, maar is er ook gesleuteld aan de technische aspecten van de wereld. De wereld is 64 blokken hoger en 64 blokken dieper dan voorheen. Dienovereenkomstig, hoe laat komt minecraft 1.17 uit? Minecraft 1.17 Caves & Cliffs update 2027x bekeken

Het eerste deel, 1.17 is beschikbaar op 8 juni, zal nieuwe dieren in het wild bevatten in de vorm van geiten en axolotl, evenals een nieuwe vijandige menigte genaamd “the Warden”, een blinde menigte die op de loer ligt in de Deep Dark Biome.

Dienovereenkomstig, hoe laat komt de caves and cliffs update?

De Caves and Cliffs update komt in de zomer van 2021. Hoe duur is Bedrock Minecraft? De kosten van Bedrock Minecraft variëren afhankelijk van het platform waarop je speelt. Als je op een mobiel apparaat speelt, zijn de kosten $6,99. Als je op een console speelt, zijn de kosten 29,99 dollar. Speel je op een PC, dan zijn de kosten $26.95.

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste Nintendo DS?

De DS-familie bestaat uit de DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 9 en de DS 4. De nieuwe DS 4 is verwant aan de nieuwe 308 en de nog te onthullen Astra.

Trouwens, welke minecraft editie heb ik?

Begonnen met pc, werd Bedrock Edition later verspreid naar andere apparaten, waaronder Android, iOS, consoles en zelfs smart-tv's. Bedrock wordt gebruikt om elke niet-java-versie van het spel te beschrijven. Officieel heet de Bedrock-versie van Minecraft Minecraft, terwijl de Java-versie Minecraft Java Edition heet. Welke Minecraft is gratis? Om die reden onthulden Mojang en uitgever Microsoft gisteren een gratis browser-versie van Minecraft Classic! De game, die je hier kan spelen, is letterlijk de allereerste versie van Minecraft, maar dan speelbaar in je internetbrowser.

Bovendien, wat voor soorten minecraft zijn er?

Er zijn verschillende versies van de minecraft game, Minecraft Java, Bedrock Edition (Pocket Edition) en de Minecraft Education Edition. De Minecraft Java editie is de basisvariant. De makers van Minecraft zijn begonnen met de Java editie. Pas later kwam de Bedrock Edition en de Minecraft Education Edition erbij. Dienovereenkomstig, hoe laat komt 1.18 uit? 1.18 komt om 11:18 uit.

Vervolgens, hoe kan je minecraft downloaden?

Volgende, hoe kan ik Minecraft downloaden?
Als je Minecraft wilt downloaden, ga dan naar de website van Minecraft en koop het spel. Zodra je het spel hebt gekocht, kun je het downloaden op je computer. Minecraft is ook beschikbaar voor verschillende mobiele apparaten, dus als je het spel wilt spelen op je telefoon of tablet, kun je dat ook doen.

Door Mena Veness

Vergelijkbare artikelen

Hoe diep is Minecraft? :: Is er altijd een mediaan?
Handige links