Huis > H > Hoe Verwijder Je Gearchiveerde Apps?

Hoe verwijder je gearchiveerde apps?

Stappen om gearchiveerde box te verwijderen

Open WhatsApp op je Android-apparaat. 2. Als u op zoek bent naar het verwijderen van het archiefvak, wat betekent dat u al een chat hebt gearchiveerd. Tik dus op dit vak Gearchiveerd bovenaan het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien hoeveel apps je hebt?

Ga naar de Play Store vanaf het startscherm. 2. De menuknop bevindt zich linksonder op het toestel.

Hoe krijg ik gearchiveerde apps terug?

Scrol in het scherm CHATS helemaal naar boven. Tik op Gearchiveerd. Tik en houd de individuele chat of groepschat die je wilt dearchiveren ingedrukt. Tik bovenaan het scherm op Chat dearchiveren. Hoe gearchiveerde berichten Messenger terughalen? Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven. Tik op Gearchiveerde chats. Tik bovenaan in Chats op Zoeken.

Hoe kom ik in mijn archief?

Er zijn een paar manieren om in je archief te komen:
1. Als u een archiefaccount hebt bij een dienst als Amazon S3, kunt u inloggen op uw account en toegang krijgen tot uw bestanden via de webinterface van de dienst.
2. Als u een zelf gehost archief heeft, kunt u via FTP of SFTP bij uw bestanden. U moet de hostnaam of het IP-adres van uw archiefserver weten, evenals uw inloggegevens.
3. Als u een fysiek archief hebt, hebt u toegang tot uw bestanden door het archiefstation op uw computer te mounten. U hebt hiervoor speciale software nodig en de instructies variƫren afhankelijk van het type archiefschijf dat u hebt. Daarvan, hoe kom je bij gearchiveerde mails? Aangenomen dat u Gmail gebruikt, hebt u toegang tot gearchiveerde e-mails door het label "All Mail" te selecteren in de zijbalk. Dit toont u alle e-mails in uw Gmail-account, inclusief de gearchiveerde. U kunt ook zoeken naar specifieke gearchiveerde e-mails met behulp van de zoekbalk.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik gearchiveerd uit?

'Gearchiveerd' uitschakelen

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op 'Gearchiveerd'
  3. Tik rechtsboven op de drie puntjes.
  4. Kies 'Archiveringsinstellingen'
  5. Zet 'Chats gearchiveerd houden' uit.
Wat gebeurt er met gearchiveerde chats in WhatsApp? Een chat archiveren

Een gearchiveerde chat staat niet op het tabblad 'Chats', maar in een speciaal archief. Daar kun je ze nog gewoon inzien. Zodra iemand een nieuw bericht in de chat plaatst, is het gesprek weer uit het archief. Het staat dan weer in het overzicht met alle chats.

Waarom staat gearchiveerd bovenaan WhatsApp?

WhatsApp Gearchiveerd

Bovenin beeld is de snelkoppeling 'Gearchiveerd' te zien. De functie is beschikbaar gekomen middels een server-side update. De gearchiveerde berichten zelf zijn niet nieuw in WhatsApp. Sinds 2014 is het in WhatsApp mogelijk om een chat met iemand te verbergen uit de chatlijst.
Dus, waar vind ik gearchiveerde berichten in whatsapp? Om te zoeken naar oude berichten in WhatsApp, ga je naar het tabblad Chats in de app. Vervolgens tik je op het zoekicoon in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt nu een zoekbalk waarin je de naam van een contact of een woord of zin uit een chat kunt invoeren. Als je tikt op een chat of contact in de zoekresultaten, worden alleen de berichten getoond die de zoekterm bevatten.

Hoe kan ik verwijderde chats op WhatsApp terughalen?

Er zijn een aantal manieren waarop je verwijderde WhatsApp-chats kunt herstellen. Als je een back-up van je chatgeschiedenis hebt gemaakt, kun je deze herstellen door de back-up te herstellen. WhatsApp maakt automatische back-ups elke dag om 00:00 uur, dus als je een chatgeschiedenis hebt die verder gaat dan die datum, kun je de oudere back-up handmatig herstellen. Als je geen back-up hebt gemaakt, kun je proberen de chatgeschiedenis te herstellen vanuit een backup die door je telefoon wordt gemaakt. Dit is echter niet gegarandeerd dat het zal werken, dus het is de moeite waard om een back-up van je chatgeschiedenis te maken voordat je chats verwijdert.

Door Jolda

Vergelijkbare artikelen

Waarom ben ik tijdelijk geblokkeerd op Facebook? :: Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd?
Handige links