Huis > H > Hoe Kom Ik Van Deezer Af?

Hoe kom ik van Deezer af?

Om Deezer te annuleren log in je je Deezer account via de website van de muziekdienst. Hier kun je vervolgens je gegevens wijzigen. Als je vervolgens je betalingsgegevens annuleert kan Deezer niets meer afschrijven en is je abonnement stopgezet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zeg ik mijn Deezer abonnement op?

Log in op de Deezer website om je account op te zeggen. U kunt hier uw gegevens wijzigen. Deezer zal uw account niet langer kunnen debiteren als u uw betalingsgegevens annuleert.

Kan Deezer op 2 telefoons?

Hoeveel toestellen kunnen gekoppeld worden aan één Deezer Premium account? Je kan tot 3 verschillende apparaten koppelen aan je muziekapp. Wat is Deezer flexibel? Deezer Vast (€5,99 per maand). Dit abonnement is niet tussentijds op te zeggen, het loopt tot het einde van je contract. Deezer Flexibel (€9,99 per maand). Dit abonnement is maandelijks op te zeggen.

Men kan zich ook afvragen: wat is deezer hifi?

Deezer HiFi is een lossless audiostreamingdienst die muziek van cd-kwaliteit biedt aan zijn gebruikers. Het heeft een hogere bitrate dan andere streamingdiensten, wat betekent dat het een betere luisterervaring kan bieden voor mensen met high-end audioapparatuur. Deezer HiFi is momenteel alleen beschikbaar in bepaalde landen, maar zal naar verwachting in de toekomst naar meer markten worden uitgerold. Wat is een alternatief voor Spotify? Er zijn veel alternatieven voor Spotify. Enkele populaire zijn Apple Music, Tidal en Google Play Music.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter Deezer of Spotify?

Deezer wint als je het plaatst in termen van geluidskwaliteit. Hooguit kun je rekenen op 320 kbit/s, maar met een Premium-account kun je genieten van high fidelity geluidskwaliteit. Het is waar dat het bedrijf wil werken aan een hifi-abonnement.

Hoe kan je gratis muziek luisteren?

Met deze online diensten kan jij gratis muziek luisteren

  • Gratis muziek luisteren op je mobiel of laptop via online diensten. Je kunt op een paar manieren gratis muziek luisteren op je telefoon.
  • Spotify. Het is één van de populairste streamingdiensten voor muziek.
  • Deezer.
  • Radio.
  • Google Play Music.
  • Offline-muziek luisteren?
Wie is eigenaar van Deezer? Bios. Jeronimo Folgueira is benoemd tot CEO van Deezer vanaf . Voordat Jeronimo bij Deezer in dienst trad, was hij Chief Executive Officer en Directeur van de Raad van Bestuur van Spark Networks (NYSE: LOV) in Berlijn.

Je kunt ook vragen wat is beter tidal of deezer?

Wil je de allerbeste kwaliteit muziek streamen, dan is Tidal de muziekdienst naar je hart. De streamingdienst huisvest meer dan 70 miljoen nummers en 250.000 muziekvideo's binnen twee soorten diensten: Tidal Premium (AAC bij 320 kbit/s) en Tidal HiFi (cd-kwaliteit, op FLAC gebaseerd). Trouwens, hoe kan ik deezer delen? Om Deezer te kunnen delen, moet je eerst inloggen op je account. Vervolgens klik je op het tabblad 'Mijn muziek'. Er verschijnt nu een lijst met alle muziek die je hebt toegevoegd aan je account. Klik vervolgens op het menu-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm en kies 'Delen'. Er verschijnt nu een pop-up met diverse opties om je muziek te delen, zoals via e-mail, social media of een link.

Men kan zich ook afvragen: welke datavrije muziek t-mobile?

One might also ask: which data-free music t-mobile?
T-Mobile does not offer any data-free music services at this time.

Door Uchida Layssard

Vergelijkbare artikelen

Welke Deezer abonnementen zijn er? :: Is Deezer veilig?
Handige links