Huis > H > Hoe Kan Je Een Dell Laptop Resetten?

Hoe kan je een Dell laptop resetten?

Schakel de computer in en druk als het Dell logo verschijnt herhaaldelijk op de toets F8 tot het menu Advanced Boot Options (Geavanceerde opstartopties) wordt weergegeven. Selecteer in het menu Geavanceerde opstartopties de optie Uw computer herstellen en druk op Enter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Daarvan, wat moet je doen als je pc niet meer opstart?

Veel voorkomende oorzaken bij een pc die niet start zijn een defecte voeding, geheugenmodules of harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel. Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen beeld op mijn laptop? We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken: Verbindingsproblemen met uw monitor of scherm. Problemen met bijwerken van stuurprogramma voor beeldschermadapter. Problemen met recente systeemupdates of -installaties.

Wat dit betreft, waar zit de slaapstandknop?

De hibernate knop bevindt zich in het Power Options menu in het Windows Control Panel. Waarom kan ik mijn computer niet Afsluiten? De meest waarschijnlijke reden waarom u uw computer niet kunt afsluiten is omdat er een programma draait dat niet reageert. Wanneer een programma niet reageert, betekent dit dat het geen invoer ontvangt van het besturingssysteem, waardoor de computer bevroren lijkt. Om dit te verhelpen kunt u proberen het Taakbeheer te openen en de taak van het programma dat niet reageert te beëindigen. Als dat niet werkt, moet u de computer misschien opnieuw opstarten.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Vervolgens, hoe zet je vliegtuigstand uit op laptop dell?

in de taakbalk of in het gedeelte met verborgen pictogrammen. Tik of klik op het paneel met de naam Vliegtuigstand. Het paneel moeten veranderen van blauw naar grijs. Trouwens, wat is een opstartherstel? Opstartherstel, ook wel automatische reparatie genoemd in Windows 8 en Windows 8.1, is een geïntegreerd hulpprogramma voor probleemoplossing in Microsoft Windows dat is ontworpen om snel de meest voorkomende problemen op te lossen waardoor uw computer mogelijk niet naar het besturingssysteem kan opstarten.

Trouwens, hoe kan ik mijn pc terug opstarten?

Opnieuw opstarten doet u zo:

  1. Sluit eventueel openstaande programma's.
  2. Klik op de Startknop.
  3. Klik op het pictogram Aan/uit.
  4. Klik op Opnieuw opstarten.
Je kunt ook vragen wat is sfc scannow? SFC scannow is een commando dat u kunt uitvoeren via de opdrachtprompt om te controleren of er corrupte bestanden zijn op uw computer. Als er corrupte bestanden worden gevonden, worden deze automatisch hersteld door SFC scannow.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je scherm zwart wordt?

Als je scherm zwart wordt, moet je het volgende doen:
1. Controleer of de monitor aan is. Als de monitor uit is, druk dan op de aan/uit-knop om hem aan te zetten.
2. Controleer of de monitor is aangesloten op de pc. Als de monitor niet aangesloten is, sluit hem dan aan met de meegeleverde kabel.
3. Controleer of de pc aan is. Als de pc uit is, druk dan op de aan/uit-knop om hem aan te zetten.
4. Controleer of de pc en de monitor zijn aangesloten op een werkende stroomvoorziening. Als ze niet aangesloten zijn, sluit ze dan aan op een werkende stopcontact.
5. Controleer of de video-ingang van de monitor is ingeschakeld. Sommige monitoren hebben een knop of schakelaar waarmee je de video-ingang kunt inschakelen of uitschakelen.
6. Als je alle bovenstaande controles hebt uitgevoerd en het scherm nog steeds zwart is, start dan de pc opnieuw op.

Door Corsiglia

Vergelijkbare artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op laptop? :: Hoe hoog is 24 inch?
Handige links